Top Woman η γενναία γυναίκα που έφερε στον κόσμο 44 παιδιά (φώτο -βίντεο)

Μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της αφού ο σύζυγος της την εγκατέλειψε

Είναι η πιο γενναία και τολμηρή  γυναίκα στον κόσμο; Η απάντηση είναι ναι. Η Μάριαμ Ναμπατάνζι από την Ουγκάντα έφερε στον κόσμο 44 παιδία μέχρι τα 38 της χρόνια. 

Η 39χρονη Μάριαμ σε τέσσερις από τις πολλές της γέννες έφερε στη ζωή δίδυμα, ενώ σε τρεις από αυτές πεντάδυμα. Όλα τα παιδιά της είχαν τον ίδιο πατέρα . Μάλιστα έχασε 6 παιδιά.

Η Μαριάμ παντρεύτηκε στην  τρυφερή ηλικία 12 ετών, αφού επέζησε από το θάνατο στα χέρια της μητριάς της, που πρόσθεσε κομμάτια γυαλιού στο φαγητό για να σκοτώσει  εκείνη και τα αδέλφια της. Δυστυχώς, τα τέσσερα αδέλφια της που έφαγαν το φαγητό  πέθαναν, αλλά  η Μαριάμ ήταν τυχερή και κατάφερε να σωθεί καθώς έφυγε από το γεύμα χωρίς να φάει.

Η μοναδική γυναίκα στον κόσμο που γέννησε τόσα παιδιά, παντρεύτηκε το 1993 τον άνδρα της που ήταν τότε  40 ετών. Ο σύζυγος της είχε κάνει πολλούς γάμους και είχε ήδη αρκετά παιδιά. Όταν παντρεύτηκαν η Μαριάμ έπρεπε να αναλάβει τη φροντίδα και αυτών των παιδιών.

Σε ηλικία 23 ετών είχε ήδη 25 παιδιά! Όπως η ίδια περιγράφει, αρχικά τη φόβιζε η ιδέα να κάνει τόσα παιδιά. Γι′ αυτό και σε μια περίπτωση ζήτησε τη βοήθεια των γιατρών για να διακόψει την κύηση. Εκείνοι όμως της εξήγησαν πως θα έβαζε την ζωή της σε κίνδυνο αν τη δεδομένη στιγμή προχωρούσαν σε διακοπή της εγκυμοσύνης.

Σήμερα τα μεγαλύτερα παιδιά της, την βοηθούν να φροντίζει τα αδέλφια τους αφού ο σύζυγός της την εγκατέλειψε και την άφησε  να μεγαλώσει  μόνη της όλα τα παιδιά της μετά από 25 χρόνια γάμου. Ο σύζυγός της που την κακομεταχειριζόταν  έφυγε  για να παντρευτεί άλλες γυναίκες όπως αναφέρει η oddity central.

Η υπόθεση της Μαριάμ έγινε για πρώτη φορά πρωτοσέλιδo το 2017 όταν ο τύπος της Ουγκάντα τη χαρακτήρισε την γυναίκα ως μία από τις γυναίκες με τα περισσότερα παιδιά στη χώρα 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ