Βίντεο: Η στιγμή που ένας 40χρονος γέρνει και πέφτει νεκρός την ώρα του χριστουγεννιάτικου πάρτι - Τον χτύπησε σφαίρα άγνωστου

Το πάρτι εξελίχθηκε σε "εφιάλτη των Χριστουγέννων"

 Το χριστουγεννιάτικο πάρτι εξελίχθηκε σε τραγωδία για έναν 40χρονο πατέρα δύο παδιών. Ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει τη στιγμή που ο Γιεμίλ Αργκίλες τραυματίζεται θανάσιμα από «αδέσποτη» σφαίρα ενώ διασκεδάζει σε φιλικό του σπίτι στο Μαϊάμι.

To βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε το ισπανικό κανάλι America TeVe   δείχνει τις τελευταίες στιγμές του Γιεμίλ Αργκίλες που διασκεδάζει με τους φίλους του στην αυλή ενός σπιτιού στο Κένταλ το βράδυ του Σαββάτου. Εκείνος κάθεται στο τραπέζι και οι φίλοι του τραγουδούν καραόκε και χορεύουν.

Ο Αργκίλες να κάθεται αμέριμνος στην καρέκλα του όταν ξαφνικά πέφτει στο πάτωμα καθώς έχει δεχθεί τη σφαίρα.

Επειδή, μάλιστα, δεν είχε ακουστεί κάποιος πυροβολισμός τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την πτώση του Αργκίλες οι υπόλοιποι παριστάμενοι γελάνε μαζί του γιατί πιστεύουν ότι απλά έχει ζαλιστεί.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όταν συνειδητοποιούν την τραγική αλήθεια αρχίζουν να φωνάζουν βοήθεια, ενώ κάποιοι από τους καλεσμένους του πάρτι σπεύδουν να τον σηκώσουν.

Παρά το γεγονός ότι ο Αργκίλες μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσπαθούν ακόμα να διακριβώσουν πώς συνέβη η τραγωδία καθώς έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να είχε πυροβολήσει κάποιος από τους παριστάμενους στο πάρτι σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail

O Γεμίλ Αργκίλες με τη σύζυγο του

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο επικεφαλής της έρευνας δήλωσε ότι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να εκπυρσοκρότησε το όπλο κάποιου γείτονα την ώρα που το καθάριζε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ