Σκότωσε την πανέμορφη 16χρονη Ρωσίδα κολυμβήτρια με 30 μαχαιριές - Ο δράστης ομολόγησε και έκανε αναπαράσταση (Φωτό)

«Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι είχα κάνει» ανέφερε ο δράστης.

Η 16χρονη Σαφία Ασκάροβα, κορυφαία κολυμβήτρια της Ρωσίας και μία από τις ελπίδες του αθλητισμού στη χώρα, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο σύντροφός της Νικίτα Μαλίγκιν τη μαχαίρωσε 30 φορές.

Όλα άρχισαν όταν η κολυμήτρια είπε στον -επίσης- συναθλητή της να χωρίσουν επειδή εκείνη ήθελε να αφιερωθεί στα σπορ με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τότε ο Νικίτα Μαλίγκιν που τη ζήλευε επειδή θεώρησε πως είχε έρθει πολύ κοντά με έναν άλλο συναθλητή του, τη μαχαίρωσε στον λαιμό, στον θώρακα και στην κοιλιά.

Στην αναπαράσταση που έγινε, ο δράστης ομολόγησε, λέγοντας: «Πήρα το μαχαίρι και τη μαχαίρωσα. Δεν θυμάμαι το σημείο στην οποία τη μαχαίρωσα πρώτη φορά. Προσπάθησε να φύγει, αλλά συνέχιζα να τη μαχαιρώνω. Στην αρχή δεν μπορούσα ν' αντιληφθώ τι είχα κάνει. Το συνειδητοποίησα στο δρόμο για το σπίτι μου».

Ο Νικίτα Μαλίγκιν υποστήριξε, ακόμη, ότι η Σοφία Ασκάροβα που ήταν δεύτερη στο περσινό Εθνικό Πρωτάθλημα Νέων,.του είπε να πάει στον διάολο παρ' όλο που εκείνος την εκλιπαρούσε να μην χωρίσουν.

Το μαχαίρι βρέθηκε κι ο δράστης προφυλακίστηκε, τη στιγμή που οι Αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης, σύμφωνα με τη «The Sun».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ