Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: Σχεδόν πέθανα! - Μετά την περιπέτεια υγείας μου έχει επηρεαστεί η ομιλία, η όραση και η ισορροπία μου (βίντεο)

«Έπαθα σηψαιμία, σηπτικό σοκ και σχεδόν πέθανα»...

Δύο χρόνια μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, η Κατερίνα Βρανά, βρέθηκε στο «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η stand up comedian έχει να ανέβει στο σανίδι εδώ και δύο χρόνια μτά το σοβαρό πρόβλημα υγεία που είχε το οποίο παραλίγο να τις στοιχίσει την ζωή.

Η κατάσταση της πλέον είναι σταθερή και μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Τα προβλήματα κίνησης, όρασης και ομιλίας είναι πλέον στην καθημερινότητα της αλλά προσπαθεί να τα αντιμετωπίζει με χιούμορ.

"Μιλάω λίγο σαν μαστουρωμένη αλλά δεν είμαι" λέει στον παρουσιαστή του "The 2Night Show" αποκαλύπτοντας ότι πριν από όλα αυτά ένιωθε "άτρωτη". "Όταν έρχεται το κλάμα το αφήνω να έρθει γιατί είναι πολύ απελευθερωτικό" συμπληρώνει, ενώ αποκαλύπτει ότι ο σύντροφός της είναι πάντα στο πλευρό της, όλο αυτό το διάστημα, δίνοντας και πιο... "προσωπικές" πληροφορίες για τη σχέση τους με το γνωστό της στυλ.

Η ίδια εξήγησε πως έπαθε σηπτικό σοκ και σηψαιμία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ