Είναι ψευτοπρίγκιπας ή ο αληθινός γιος εκτός γάμου του Καρόλου και της Καμίλα; - Πόσο μοιάζει στους «γονείς» του (φωτό)

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Εδώ και χρόνια συζητιέται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα έχουν αποκτήσει και μαζί παιδί, πολύ πριν γεννήσουν τα δικά τους. Όταν αυτός ήταν 17 και εκείνη 18.

Το όνομα αυτού Σάιμον Ντοράντε Ντέι ο οποίος γεννήθηκε στο Γκόσπορτ, κοντά στο Πορτσμουθ, τον Απρίλιο του 1966 και 18 μήνες αργότερα υιοθετήθηκε από το ζευγάρι των Κάρεν και Ντέιβιντ Ντέι.

Οι γονείς της Κάρεν Ντέι ανήκαν στο βασιλικό προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου.

Ο 52χρονος σήμερα άνδρας, υποστηρίζει ότι βιολογικοί γονείς του είναι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, οι οποίοι τότε ήταν πολύ μικροί και το σκάνδαλο τεράστιο και αναγκάστηκαν να τον δώσουν για υιοθεσία.

Μέρος των αποδείξεων που παρουσιάζει είναι μια σειρά φωτογραφιών δικές του, σε αντιπαράθεση με άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες, κατά τον ίδιο, αποδεικνύουν την εντυπωσιακή τους ομοιότητα.

Σύμφωνα με την Mirror o Σάιμον Ντοράντε Ντέι σήμερα ζει στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και μίλησε για μια ακόμη φορά για την περίεργη πεποίθησή του ότι είναι γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα.

Mάλιστα δήλωσε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα, γνωρίζοντας την ύπαρξή του, ήταν έτοιμη να δημοσιοποιήσει το όλο story.

Ο Ντοράντε Ντέι έχει μια σελίδα στο Facebook και μέσω αυτής κάνει κάθε τι δυνατό για να αναγνωρισθεί ως παιδί του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα.

Ο Ντοράντε Ντέι δεν αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA, κάτι που φυσικά αρνείται η βρετανική βασιλική οικογένεια.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ