Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αρχίσει ξανά το Game of Thrones!

Ο 8ος και τελευταίος κύκλος θα έχει πολλές εκπλήξεις!

Δύο μήνες παρά κάτι μέρες μας χωρίζουν από την ολοκλήρωση του Game of Thrones, μιας από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης. Όλος ο κόσμος έχει τρελαθεί στις προγνώσεις.

Το περιοδικό Time χαρακτήρισε το Game of Thrones ως την δημοφιλέστερη σειρά του κόσμου, ενώ το BBC News έγραψε ότι το πάθος και η αφοσίωση των οπαδών της δημιούργησε ένα φαινόμενο που δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλο δημοφιλές τηλεοπτικό προϊόν. Είναι όλα αλήθεια. Καμία σειρά εδώ και δεκαετίες δεν έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη συζήτηση ανάμεσα στους τηλεθεατές της.

Από πέρυσι, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ όλοι είναι στην... πρίζα. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Βλάντιμιρ Φούτνικ (ο Βασιλιάς της Νύχτας, στη σειρά), σε συνέδριο θαυμαστών του GoT στην Ουγγαρία, «έσταξε» μια ζουμερή πληροφορία: είπε στους συγκεντρωμένους ότι ο τελευταίος κύκλος θα περιλαμβάνει ένα ολόκληρο επεισόδιο με τη «μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία της μικρής οθόνης».

Προφανώς, τα δυο μεγαλύτερα μυστήρια είναι αφενός το ποιος θα πεθάνει και, αφετέρου, το ποιος θα κάτσει στον Σιδηρού Θρόνο. Οι μπουκμέικερς ανασκουμπώθηκαν.

Η Francesca Orsi, αντιπρόεδρος του HBO, μίλησε πρόσφατα για τους πάρα πολλούς θανάτους που θα έχει ο τελευταίος κύκλος και έκανε αποκαλύψεις. Η Orsi αναφέρθηκε στο τραπέζι ανάγνωσης των τελευταίων σεναρίων και δήλωσε ότι κανένας από τους ηθοποιούς δεν είχε πάρει νωρίτερα το σενάριο ενώ τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης πολλοί ηθοποιοί έβαλαν τα κλάματα.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί με τον 8ο κύκλο σε έξι επεισόδια και θα αναμένεται να προβληθεί στις 14 Απριλίου του 2019.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ