Συνελήφθη ένας Βούλγαρος ύποπτος για τη δολοφονία του Ελληνό-Αυστραλού Μακρή στη Βούλα (βίντεο)

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται και ο αδερφός του φερόμενου 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας ύποπτος στην υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά έξω από το σπίτι του στη Βούλα.  Ο φερόμενος ως ο άνθρωπος που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του 47χρονου Ελληνοαυστραλού στο Πανόραμα Βούλας και τον δολοφόνησε εν ψυχρώ, μετά απο πέντε μήνες ερευνών έπεσε στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. 

Ένας 31χρονος Βούλγαρος είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της ανθρωποκτονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία  ενώ καταζητείται και ο 35χρονος αδελφός του για την ίδια υπόθεση. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι ο 35χρονος βρίσκεται στη Βουλγαρία.

Ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και ανακρίνεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ αύριο το πρωί θα γίνει η αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης.

Ο 31χρονος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς προσπάθησε αρχικά να διαφύγει επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο, αλλά, τελικά, συνελήφθη, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς εμφανίστηκε ιδιαίτερα αρνητικός και σκληρός, αρνούμενος να αποκαλύψει ποιος «υπέγραψε» το συμβόλαιο θανάτου του επιχειρηματία.

Σημειώνεται, ότι ο αλλοδαπός φέρεται να είχε εκτελέσει τον 46χρονο επιχειρηματία, τη στιγμή που εκείνος βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στα εγκαίνια της επιχείρησής του (υπηρεσίες ασφαλείας), στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η εκτέλεση είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας του σπιτιού. Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η σύζυγός του είναι το γνωστό από το "My style rocks" μοντέλο Βικτώρια Καρυδά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ