Ζέτα Δούκα: Έκανε εκπομπή στον ANT1- Thrive για την καλή ποιότητα ζωής - Η πρώτη καλεσμένη (φώτο)

Σκοπός της εκπομπής είναι η προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης 

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί στον ANT1 η νέα εκπομπή της Ζέτας Δούκα, με τίτλο "Thrive". 

Σκοπός της εκπομπής είναι η προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Γυναίκες και άνδρες που έχουν ξεχωρίσει με την επαγγελματική τους πορεία θα συνομιλούν κάθε εβδομάδα με τη Ζέτα Δούκα.

Στην πρώτη εκπομπή της Ζέτας Δούκα προσκεκλημένοι ήταν ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμας και η αγαπημένη φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου.

"Και ναι, ειναι γεγονός! Αύριο Κυριακή 7/4, στις 9 πμ στον ΑΝΤ1, ξεκινάει το Thrive! Μια εκπομπή για την καλή ποιότητα ζωής, την ισορροπία στην καθημερινότητα και την αυτοβελτίωση έτσι οπως την βιώνουν οι υπέροχοι άνθρωποι που είχα την ευκαιρία να συναντήσω στα γυρίσματα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και ναι, ειναι γεγονός! Αύριο Κυριακή 7/4, στις 9 πμ στον ΑΝΤ1, ξεκινάει το Thrive! Μια εκπομπή για την καλή ποιότητα ζωής, την ισορροπία στην καθημερινότητα και την αυτοβελτίωση έτσι οπως την βιώνουν οι υπέροχοι άνθρωποι που είχα την ευκαιρία να συναντήσω στα γυρίσματα! Τους ευχαριστώ όλους και κρατώ τα λόγια τους μέσα στην καρδιά και το μυαλό μου! Το αυριανό πρώτο επεισόδιο, φιλοξενεί τους αγαπημένους μου Χάρη Ρώμα και Μαρίνα Βερνίκου. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες μου, που εργάστηκαν έχοντας στο μυαλό τους μόνο το πώς θα κάνουμε μια ενδιαφέρουσα και καλή εκπομπή, που να αφορά τον κόσμο!!! Σας την παραδίδουμε λοιπόν και τα σχόλια δικά σας! #thrive #new #tvseries #talkshow #coming #sunday #balance #wellbeing #selfimprovement #everyday #bepositive #behappy #beyourself #tips #humanprofiles #proud #actress #hostess

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Τους ευχαριστώ όλους και κρατώ τα λόγια τους μέσα στην καρδιά και το μυαλό μου! Το αυριανό πρώτο επεισόδιο, φιλοξενεί τους αγαπημένους μου Χάρη Ρώμα και Μαρίνα Βερνίκου. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες μου, που εργάστηκαν έχοντας στο μυαλό τους μόνο το πώς θα κάνουμε μια ενδιαφέρουσα και καλή εκπομπή, που να αφορά τον κόσμο!!! Σας την παραδίδουμε λοιπόν και τα σχόλια δικά σας! #thrive #new #tvseries #talkshow #coming #sunday #balance #wellbeing #selfimprovement #everyday #bepositive #behappy #beyourself #tips #humanprofiles #proud #actress #hostess", έγραψε η Ζέτα Δούκα στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε εχθές στο Instagram, ανακοινώνοντας την έναρξη της εκπομπής της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ