Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Κύπρος - Serial killer: Στον ανακριτή ο «Ορέστης» – Τι λέει για τον βιασμό 19χρονης

Ο 35χρονος ισχυρίζεται πως δεν βίασε την κοπέλα, αλλά έγινε με τη θέλησή της...

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα, Δευτέρα, για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του, ο 35χρονος serial killer της Κύπρου.

Η κυπριακές Αρχές θα ζητήσουν την κράτησή του για άλλες οκτώ ημέρες, αφού υπολείπεται ανακριτικό έργο, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζουν να αναζητούνται οι σοροί άλλων δύο θυμάτων του.

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν ήδη συμπληρώσει μεγάλο μέρος των καταθέσεων αλλά και των ανακρίσεων της υπόθεσης ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Ωστόσο η διερεύνηση των υποθέσεων δεν έχει ολοκληρωθεί και γι’ αυτό η Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει ε νέου την ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης του 35χρονου για άλλες οκτώ ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι το έργο των Αρχών δυσκολεύει μέρα με τη μέρα εντούτοις δεν εγκαταλείπονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ενώ αναμένεται να συνεχιστούν και οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.

Μεγάλο εμπόδιο στις έρευνες των Αρχών αποτελούν οι μεγάλες ποσότητες λάσπης εντός της Κόκκινης Λίμνης οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη μηδενική ορατότητα στο βυθό.

Εάν η τρίτη βαλίτσα δεν εντοπιστεί ούτε σήμερα οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν με δυο δύτες ταυτόχρονα καθώς η ιδιωτική εταιρία που συνδράμει στις έρευνες διαθέτει άλλες δυο στολές σύμφωνα με το philenews. 

Το σύστημα Sonar φεύγει από την Κύπρο την Τρίτη καθώς έχει ολοκληρωθεί η σάρωση και στις δυο λίμνες και δεν εξυπηρετεί άλλο στις έρευνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ