Εφιάλτης στον 103ο όροφο ουρανοξύστη: Απολάμβαναν τη μαγική θέα από το γυάλινο πάτωμα όταν αυτό... έσπασε (φώτο-βίντεο)

Απολαμβάνεις την μαγευτική θέα όταν ξαφνικά ακούς ένα... κρακ

Τη Δευτέρα το βράδυ μια τρομακτική έκπληξη περίμενε τους  επισκέπτες του διάσημου πύργου  Willis στο Σικάγο . Ο ουρανοξύστης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Σικάγο καθώς από τον 103ο όροφο μπορεί κανείς να απολαύσει μαγευτική θέα όλης της πόλης καθώς  και της κοντινής λίμνης του Μίτσιγκαν.

Απροσδόκητα, το προστατευτικό σώμα στο γυάλινο πάτωμα του ουρανοξύστη έσπασε, ενώ οι τουρίστες περπατούσαν πάνω του. Το περιστατικό συνέβη στο μπαλκόνι από το οποίο φαίνεται το αξιοθέατο του πρώην πύργου του Sears στον 103ο όροφο



 

Σε δηλώσεις του στο Bored Banda, o Jesus που περνούσε χρόνο με την οικογένεια του στον πύργο Willis,είπε ότι τη στιγμή που έσπασε το γυαλί μία γυναίκα και δύο παιδιά στέκονταν πάνω του. "Τα πρόσωπα τους ήταν τόσο χλωμά. Οι άνθρωποι γύρω ήταν πολύ φοβισμένοι. Με τους εργαζόμενους στον Πύργο  συνέβη το ίδιο. Ήταν πολύ νευρικοί και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Είπαν στη γυναίκα και στα παιδιά να φύγουν από το γυάλινο πάτωμα. 

Τίποτα δεν έπεσε και κανείς δεν τραυματίστηκε. Αυτά είναι τα καλά νέα.", συνεχίζει ο Jesus. Ένας άλλος επισκέπτης δήλωσε: 

σύζυγός μου φοβάται πολύ τα ύψη, αλλά δέχθηκε να προχωρήσει πάνω στο γυάλινο πάτωμα  επειδή η οικογένειά μου ήταν εκεί.

Μετά  από αυτό συνέβη, είπε ότι δεν θα ξαναπήγαινε ποτέ στον πύργο. Οι εργαζόμενοι  έκλεισαν το μπαλκόνι αλλά οι άλλοι συνέχιζαν να πηγαίνουν κανονικά . Εγώ πήρα την οικογένεια μου και φύγαμε. Δεν αισθάνομαι πια καθόλου ασφαλής μέσα σε αυτό το κτήριο. "

Οι υπάλληλοι του Willis Tower λένε ότι μέρος του μπαλκονιού που έσπασε ήταν στην πραγματικότητα το προστατευτικό του στρώμα, το οποίο καλύπτει το πραγματικό γυαλί. Αυτό που δήλωσαν είναι πως οι επισκέπτες δεν κινδύνευσαν ποτέ πραγματικά, επειδή «το προστατευτικό στρώμα έκανε τη δουλειά του».

Ο πύργος Willis στο Σικάγο δέχεται κάθε χρόνο 1,7 εκατομμύρια επισκέπτες. Οι υπάλληλοι πάντα τους ενθαρρύνουν να επισκέπτονται τον όροφο με το γυάλινο πάτωμα



,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ