Έγκλημα σε καφετέρια στο Περιστέρι: Μεγάλη ανατροπή - Ποιος είναι ο δράστης

Ο δράστης δεν είναι ο άνθρωπος που καθόταν μαζί με το θύμα - Ζήτημα χρόνου να συλληφθεί ο δράστης

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας που έγινε εχθές Τετάρτη σε καφετέρια που ανήκει σε γνωστούς ηθοποιούς στο Περιστέρι. Η αστυνομία εξακρίβωσε τα στοιχεία του θύματος. Πρόκειται για έναν 25χρονο Τούρκο , κουρδικής καταγωγής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ, η αστυνομία έκανε έρευνα για το παρελθόν του θύματος. . Όπως αποδείχθηκε, το 2018 ο 25χρονος είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Η ανατροπή στην υπόθεση ήρθε όμως μέσα από την εξέταση του βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Όπως αποδείχθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας δεν είναι ο άνθρωπος που καθόταν μαζί με το θύμα στην καφετέρια αλλά ένας τρίτος άγνωστος άνδρας.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο , ο άντρας που καθόταν μαζί με το θύμα να είναι αυτός που "έστησε" ένα ραντεβού θανάτου

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο άνδρας περιμένει να φύγει ο άνθρωπος που καθόταν μαζί με το θύμα για καφέ και τότε μπαίνει στην καφετέρια και τον εκτελεί εν ψυχρώ ενώ τον χτύπησε και με μανία με την κάννη του όπλου. 

Η αστυνομία έχει στην κατοχή της το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί ολόκληρη η σκηνή του άγριου εγκλήματος.

Στο συγκεκριμένο οπτικό υλικό έχει αποτυπωθεί και η εικόνα του δράστη. Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ