Η Μαρία Κορινθίου την ημέρα της γιορτής της εξηγεί τι σημαίνει το όνομα "Μαρία" (φώτο)

Δέχθηκε εκατοντάδες ευχές

Εκατοντάδες ευχές  για την ονομαστική της εορτή δέχθηκε η Μαρία Κορινθίου από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός με ανάρτηση της εξηγεί τι σημαίνει το όνομα "Μαρία".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΜΑΡΙΑ ? _________ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, εκείνη η οποία ένωσε τα δύο άκρα αντικείμενα Θεό και άνθρωπο. ΣΟΦΙΑ, η οποία βρήκε τον τρόπο να ενώσει δύο φύσης σε μια υπόσταση, χωρίς να συγχύσει τα ιδιώματα των φύσεων. ΑΓΑΘΟΤΗΣ, η οποία εθεοποίησε την ανθρώπινη φύση και ανύψωσε αυτή υπεράνω των ουράνιων δυνάμεων. Αυτά τα τρία περιέχει το όνομα Μαρία. ________ Κατά τον Άγιο Αμβρόσιο το όνομα Μαρία σημαίνει «πέλαγος» και στα λατινικά Maria σημαίνει «θάλασσα». _____ Επίσης, το όνομα Μαρία προέρχεται από την εβραϊκή λέξη Marjam και σημαίνει «αυτή που πικράθηκε αλλά υψώθηκε και δοξάστηκε». ________ M = μόνη Α = αύτη Ρ = ρύσεται Ι = ιού (δηλητηρίου) Α = αμαρτίας «ρύσεται ἰοῦ ἁμαρτίας», που σημαίνει πως «μόνο αυτή μας σώζει από το δηλητήριο της αμαρτίας». ________ Ο λεξάριθμος του ονόματος «Μαρία» είναι ο αριθμός «8» Αυτό για τον χαρακτήρα της σημαίνει ότι είναι φιλόδοξη. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην προσωπική της ανάπτυξη και στην επιτυχία της. Είναι άνθρωπος με όνειρα, φιλοδοξίες και θέτει πάντα τον πήχη πολύ ψηλά, κάνοντας τα πάντα, για να κατακτά ό,τι βάλει στο μυαλό της. Ποτέ δεν παρεκτρέπεται από τους αρχικούς της στόχους, δείχνει απέραντη αφοσίωση σε όλα όσα θέλει να κερδίσει και δίνει μάχες για να επιτύχει. Δίνει πάντα το καλό παράδειγμα σε όλους, γιατί διαθέτει θάρρος, επιμονή και έναν απέραντο δυναμισμό. ______ #μαρια #maria

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

"ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, εκείνη η οποία ένωσε τα δύο άκρα αντικείμενα Θεό και άνθρωπο. 
ΣΟΦΙΑ, η οποία βρήκε τον τρόπο να ενώσει δύο φύσεις σε μια υπόσταση, χωρίς να συγχύσει τα ιδιώματα των φύσεων. 
ΑΓΑΘΟΤΗΣ, η οποία εθεοποίησε την ανθρώπινη φύση και ανύψωσε αυτή υπεράνω των ουράνιων δυνάμεων. 
Αυτά τα τρία περιέχει το όνομα Μαρία. 
Κατά τον Άγιο Αμβρόσιο το όνομα Μαρία σημαίνει «πέλαγος» και στα λατινικά Maria σημαίνει «θάλασσα». ", γράφει η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτηση της, που πήρε χιλιάδες "like"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ