O "Ντάνος" σκαφάτος επέστρεψε στον τόπο του - Η Σκιάθος για τις καλοκαιρινές διακοπές του αστέρα της (φώτο)

Εντυπωσιακές φιγούρες στα νερά της Σκιάθου

Που "έχει μπλέξει" ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Μην  ανησυχείτε. Πουθενά άσχημα. Ο αγαπημένος "Ντάνος" του Survivor 1 πλέει στα πελάγη της Σκιάθου και μεταξύ άλλων καταπιάνεται και με τα... δίχτυα. Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και πιο κομψός από ποτέ ποζάρει σε μία βάρκα να προσπαθεί να ξεμπλέξει ένα δίχτυ ψαρέματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μπλέξαμε .... ? @invueyewear #invu #sunglasses #ultrapolarized #top #sun #protection #beach# #headprotectiontoo #koukounaries #skiathos @salto_watersports #watersports #crystalwater #top#destination #come #waterski #mastercraft #mess #ropes #itsok #okmagazine #danoslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις

Τίποτα καλύτερο για το καλοκαίρι. Το "Μπλέξαμε" είναι αυτό που γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας. Ο νικητής του πρώτου Survivor επέστρεψε στο  αγαπημένο νησί του την Σκιάθο και την οικογενειακή επιχείρηση με θαλάσσια σπορ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα παιδία παίζει ? @salto_watersports #flyboarding #fun #fly#tricks#watersports #craze#beachlife #koukounaries#skiathos ? @giannis_mastorakos @manos_mastorakos #danoslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις

Ο Ντάνος λοιπόν έβαλε το μαγιό του και σχίζει τα πέλαγα με το σκάφος της επιχείρησης. Τα στιγμιότυπα που ανεβάζει στο Instagram "σπάνε ταμεία" σε "like" και σχόλια, καθώς οι διαδικτυακοί του φίλοι θαυμάζουν το στυλ του αλλά και τις εντυπωσιακές φιγούρες στα νερά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ