20 καταπληκτικές ιδέες για να κάνετε την μικρή σας αυλή ή βεράντα εντυπωσιακή & πολυτελή (φώτο)

Θα γίνει ο πιο εντυπωσιακός χώρος του σπιτιού

Δεν έχουμε όλη την τύχη να έχουμε μία αυλή με πισίνα και ολυμπιακών διαστάσεων κήπο. Αλλά ακόμα κι αν δεν διαθέτουμε σπίτι με πολλά στρέμματα αυλής ή τεράστια βεράντα, υπάρχουν τρόποι η βεράντα μας ή η αυλή μας να δείχνει κομψή, στυλάτη, πολυτελής .

Έτσι θα μπορούμε να δεχόμαστε τους φίλους μας και να περνάμε όμορφες στιγμές σε έναν καλαίσθητο χώρο που εντυπωσιάζει.

Το House Beautifull, παρουσιάζει 20 καταπληκτικές ιδέες για να κάνετε την βεράντα ή την αυλή σας τον πιο όμορφο χώρο του σπιτιού. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα, μερικές μικρές επεμβάσεις θα φέρουν εντυπωσιακές αλλαγές

Μελετήστε καλά την αρχιτεκτονική του χώρου για να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε κάθε γωνία. Δημιουργείστε έναν μικρό κήπο με όμορφα λουλούδια, δώστε χρώμα και στυλ στις γωνίες με όμορφα διακοσμητικά.

Μην παραφορτώνετε το χώρο. Ένας μίνιμαλ χώρος δείχνει μεγαλύτερος. Τοποθετήστε όμορφα φώτα. Επενδύστε σε στυλάτα και κομψά έπιπλα για εξωτερικούς χώρους.

Επιλέξτε όμορφες καρέκλες design.  Τοποθετήστε μια μικρή αιώρα. Μπορεί να μην έχετε πισίνα αλλά ένα μικρό συντριβάνι, ή πέτρινη βρύση θα δώσουν άλλη αίσθηση στο χώρο σας.


 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ