MTV Video Music Awards: Οι πιο καλοντυμένες στο πρώτο "κόκκινο χαλί" της σεζόν - η Αντριάνα Λίμα, οι αδερφές Χαντίντ, & όλες οι στιλάτες εμφανίσεις (φώτο)

Οι κομψότερες εμφανίσεις της βραδιάς

Το πρώτο "κόκκινο χαλί" της σεζόν στρώθηκε. Τα MTV Video Music Awards 2019 που έλαβαν χώρα στο Prudential Center στο Νιου Τζέρσι τη Δευτέρα το βράδυ συγκέντρωσαν για ακόμα μία φορά τα διασημότερα αστέρια από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της μόδας.

Λαμπερές σταρ από το χώρο της διεθνούς Showbiz έδωσαν "μάχη" μεταξύ τους για το ποια εμφάνιση θα κερδίσει τα φλας των φωτογράφων.

Τις εντυπώσεις κέρδισαν η Αντριάνα Λίμα, οι αδερφές Μπέλλα και Τζίτζι Χαντίντ, η Τέιλορ Σουίφτ, η Χάιντι Κλουμ,  η Λίντσεϊ Βον ,η Καμίλα Καμπέγιο, η Ουίτνι Πορτ, η τραγουδίστρια Ροσαλία.

Η  τραγουδίστρια Halsey τράβηξε τα βλέμματα με την σέξι εμφάνιση της , με μαύρο κορσέ και εσώρουχο τα οποία συνδύασε με κόκκινη φούστα και τοπ  από τούλι.

Ενώ η παχουλή Lizzo τόλμησε μία κόκκινη στράπλες τουαλέτα με παγιέτες,  Moschino by Jeremy Scott με το logo “Siren” πάνω.

Εξαιρετικά σέξι και κομψή η Αντριάνα Λίμα φόρεσε μία  Sally LaPointe, κολλητή σκούρα πράσινη τουαλέτα με μακριά μανίκια την οποία συνδύασε με πέδιλα Christian Louboutin.

Λαμπερές οι αδερφές Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ. Η Τζίτζι εντυπωσίασε με ένα λαμπερό ροζ παντελόνι  Tom Ford , EF Collection, το οποίο συνδύασε με nude τοπ σε στυλ κορσέ και Tom Ford ψηλοτάκουνες γόβες.

Σούπερ σέξι η Μπέλα Χαντίντ με Channel τοπ και φούστα . Τα συνδύασε με μπεζ σανδάλια.

 Με Total Versace look που περιελάμβανε κοντό φόρεμα -μπλέιζερ και ροζ τοπ με παγιέτες εμφανίστηκε η Τέιλορ Σουίφτ. Το συνδύασε με ψηλές πάνω από το γόνατο μπότες ,  Christian Louboutin.

Η Χάιντι Κλουμ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μίνι μαύρο Nedo cocktail φόρεμα και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Κομψότατη και η Λίντσεϊ Βον , με μαύρο μίνι φόρεμα με φαρδιά μανίκια και μαύρες ψηλές σατέν μπότες.

Στη γοητεία του μαύρου επένδυσε και η Ουίτνι Πορτ με μαύρο μίνι φόρεμα και μαύρα σανδάλια Stuart Weitzman.

Με εντυπωσιακή μάξι , έξωμη τουαλέτα με μανίκια εμφανίστηκε η Ροσαλία. Παπούτσια και φόρεμα ήταν από τον οίκο  Burberry.

Η Καμίλα Καμπέγιο φόρεσε λευκή σατέν τουαλέτα, με ουρά και λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα, αναφέρει η Daily Mail στο ρεπορτάζ της

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ