Η Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη χωρίς το σύζυγο της - Πήγε να δει τη Σερένα Ουίλιαμς (φώτο)

Με χρυσό κόσμημα  με τα αρχικά του Χάρι και του μικρού Άρτσι

Η πιο φανατική θαυμάστρια της διάσημης τενίστριας Σερένα Ουίλιαμς είναι η κολλητή της φίλη Μέγκαν Μαρκλ. Η δούκισσα του Σάσεξ ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει τη Σερένα στον αγώνα της ενάντια στην Μπιάνκα Αντρεέσκου στον τελικό του Us Open.

H Μέγκαν Μαρκλ κάθισε στις κερκίδες των επισήμων δίπλα στη μητέρα της Σερένα,  Oracene Price. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για την διάσημη τενίστρια αφού η  Μπιάνκα Αντρεέσκου κέρδισε με 6-3, 7-5 την Σερένα Ουίλιαμς  με αποτέλεσμα η τελευταία να χάσει τον πολυπόθητο τίτλο Grand Slam τον οποίο κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα της η 19χρονη Ρουμάνα.

Οι φαν της Ουίλιαμς υποστηρίζουν ότι για την ήττα της τενίστριας ευθύνεται η Μέγκαν Μαρκλ που της έφερε "γρουσουζιά". Οι οπαδοί της Σερένα λένε ότι η Μέγκαν ήταν παρούσα και στον αγώνα του Γουίμπλετον όπου η Ουίλλιαμς έχασε από την  Simona Halep και ένα χρόνο πριν στο  SW19 όταν η Σερένα έχασε από την Angelique Kerber.

Έτσι η Μέγκαν κέρδισε τον τίτλο "κακό γούρι" από τους οπαδούς της φίλης της, οι οποίοι με αναρτήσεις στα Social Media την παρακαλούν να μην ξαναπάει σε αγώνα της Ουίλλιαμς.

Στις κερκίδες των επισήμων πίσω από την Μέγκαν Μαρκλ καθόταν και η σιδηρά κυρία της Vogue Άννα Γουίντουρ.

Για τον αγώνα η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε casual εμφάνιση με τζιν φόρεμα και λεπτό ζακετάκι. Στο λαιμό της φόρεσε ένα χρυσό κόσμημα - φόρο τιμής στον σύζυγο της Χάρι και στον μικρό γιο της Άρτσι. Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και ο Άρτσι να μην ήταν μαζί της στο ταξίδι αλλά η Μέγκαν τους "κράτησε κοντά της" με ένα κόσμημα που είχε πάνω χαραγμένα τα αρχικά τους. ("H" και "A").

Το ταξίδι της Μέγκαν στη Νέα Υόρκη έρχεται λίγο μετά την άρνηση της να αποδεχθεί την πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ να την επισκεφτεί με τον Χάρι και το μωρό τους στο Μπαλμόραλ.

Πηγές κοντά στο παλάτι λένε ότι η Ελισάβετ είναι πολύ απογοητευμένη από τη "σνομπ" στάση της Μέγκαν , που ενώ κάνει διαρκώς ταξίδια αρνείται να την επισκεφτεί στο Μπαλμόραλ, αναφέρει η Daily Mail.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ