Σπάνιο ντοκουμέντο μόδας: 47 σκίτσα των διασημότερων σχεδιαστών - Εβδομάδα μόδας Νέα Υόρκη (φώτο)

Από το Moulin Rouge και την ταινία Big Little Lies μέχρι τη Μεσόγειο και το Σόχο της δεκαετίας του 70 θα μάθετε τι εμπνέει τον Oscar de la Renta, τον  Christian Siriano, την Νεοϋορκέζα  Kate Spade και μερικούς ακόμα από τους πιο διάσημους δημιουργούς μόδας.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη, 47 διάσημοι σχεδιαστές έδωσαν στο αμερικάνικο Elle, τα σκίτσα με τα σχέδια τους για τις συλλογές της επόμενης σεζόν, Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020.

Από το Moulin Rouge και την ταινία Big Little Lies μέχρι τη Μεσόγειο και το Σόχο της δεκαετίας του 70 θα μάθετε τι εμπνέει τον Oscar de la Renta, τον  Christian Siriano, την Νεοϋορκέζα  Kate Spade και μερικούς ακόμα από τους πιο διάσημους δημιουργούς μόδας.

Οι πίνακες της Emma Kunz, είναι η έμπνευση της  Rebecca Taylor. Η Mara Hoffman εμπνέεται από τα ταξίδια της στη Μεσόγειο και τους αρχαιοελληνικούς  κίονες. Η  Lie αντλεί έμπνευση από τον κατάλογο με τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

H "νέα στολή" και το business look είναι η έμπνευση του  Romeo Hunte.  Και τα 47 σχέδια είναι εντυπωσιακά και μας δίνουν μία πρώτη γεύση από τα ρούχα που θα δούμε στις πασαρέλες για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020.

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ