Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Διθύραμβοι και ενθουσιώδες κοινό στις συναυλίες στο Χάρβαρντ & στη Νέα Υόρκη - Αποκλειστικές φώτο & βίντεο

Δύο μαγικές βραδιές - Το eirinika.gr δημοσιεύει αποκλειστικά φωτογραφίες από το backstage των συναυλιών αλλά και από την υπέροχη παρουσία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στη σκηνή

"Κι αν μας αντέξει το σχοινί θα φανεί στο χειροκρότημα", λένε οι στίχοι  από το υπέροχο τραγούδι "Το χειροκρότημα", που ερμηνεύει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Και από ότι φαίνεται το "σχοινί" την αντέχει και θα την αντέχει για πολύ ακόμα αφού κάθε φορά που εμφανίζεται, το κοινό   της χαρίζει ένα πολύ δυνατό και πολύ μεγάλο χειροκρότημα.

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια  για μία ακόμα φορά ταξίδεψε την ελληνική μουσική εκτός συνόρων και σε δύο μεγάλες συναυλίες  μάγεψε με την φωνή της και την εκπληκτική ερμηνεία της, ένα τεράστιο κοινό το οποίο την αποθέωσε.

Η ίδια η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δηλώνει για τις συναυλίες:

Ήταν συγκλονιστικές βραδιές και οι δύο.Ένας μοναδικός πλανήτης συναισθημάτων. Κάθε φορά που παίζω στο εξωτερικό συγκινούμαι διπλά"

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν προσκεκλημένη από την  κοινότητα Αγίου Δημητρίου του Γουέστον της Μαχασουσέτης η οποία γιόρτασε  τα 60 χρόνια από την ίδρυση της.

Η συναυλία που τελούσε υπό την αιγίδα του  Γενικού Προξενείου Βοστώνης,  δόθηκε στο πανέμορφο θέατρο Σάντερς του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

 

 

Ήταν ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για ολόκληρη την ελληνική κοινότητα της Μασαχουσέτης και παράλληλα βοήθησε την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου για το έργο εικονογράφησης που μόλις ξεκίνησε.

 

 

 

Μετά τη συναυλία της στη Βοστώνη, η δημοφιλής τραγουδίστρια Αλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για μια συναυλία  στις 29 Σεπτεμβρίου στο «Kaye Playhouse» του Hunter College του Μανχάταν, που διοργάνωσε η «Syn-phonia Entertainment».

Η χορωδία του σχολείου Αγίου Δημητρίου της Αστόριας συμμετείχε στη συναυλία με δύο τραγούδια. Το ένα ήταν το «Post Love» και το δεύτερο το «Η σωτηρία της ψυχής» όπου το είπαν μαζί με την Αλκηστις.

Συγκινημένη και στις δύο συναυλίες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαρίστησε το κοινό που βρέθηκε κοντά της. Από την άλλη πλευρά, οι ενθουσιασμένοι θεατές ,δεν σταμάτησαν να τραγουδούν μαζί με την σπουδαία  Ελληνίδα ερμηνεύτρια και την ευχαρίστησαν με ακατάπαυστο χειροκρότημα και διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνιση της.

Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά

"Απολαύστε την χορωδία του Ελληνικού σχολείου του Καθεδρικού Ναού Αγίου Δημητρίου Αστόριας, η οποία ένωσε την φωνή της με την δημοφιλή διαχρονική Ελληνίδα τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και όλοι μάγεψαν το ακροατήριο με τις μελωδικές τους φωνές στον όμορφο χώρο του θεάτρου Hunter College στο Μανχάταν!" Hellenic Dna

"Τι υπέροχη νύχτα! Με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και φίλους. Η  βραδιά μας με την Άλκηστη ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όλο το θέατρο τραγουδούσε και χόρευε με την εκπληκτική μουσική της. Ήταν τόσο μεταδοτική και χαρισματική. Ήταν μια αξέχαστη βραδιά". κοινότητα Αγίου Δημητρίου του Γουέστον

"Ήταν μία από τις καλύτερες συναυλίες που δώσαμε ποτέ. Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να παρουσιάσουμε αυτή την εκπληκτική καλλιτέχνη στη σκηνή της νέας Υόρκης. Τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσους παρακολούθησαν και σε όσους εργάστηκαν για την σπουδαία αυτή συναυλία. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία να συνεργαστώ με ένα εξαιρετικό team μουσικών και συνεργατών. Ανυπομονώ να σας δω ξανά στο μέλλον", Παραγωγός της συναυλίας στη Νέα Υόρκη

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ