H Pretty Woman επιστρέφει: Με πουά φόρμα η Τζούλια Ρόμπερτς θυμίζει την αξέχαστη εμφάνιση της στην ταινία που την καθιέρωσε (φώτο)

Το πουά επέστρεψε στη μόδα και μαζί με αυτό η Pretty Woman.

Το 1990 η Τζούλια Ρόμπερτς υποδήθηκε την Vivian μία σύγχρονη "Σταχτοπούτα" που κλέβει την καρδιά του μεγιστάνα Ρίτσαρντ Γκιρ (Edward ) και από κολ γκερλ γίνεται πριγκίπισσα.

Το "χαμίνι"¨του δρόμου μεταμορφώνεται σε "Pretty Woman" , κλέβει τις καρδιές εκατομμυρίων ανδρών και γίνεται το "πρότυπο", εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Εν έτει 2019 η Pretty Woman επιστρέφει και με την εμφάνιση της  αποτίει φόρο τιμής στο ρόλο που την έκανε διάσημη. Μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της στην ταινία ήταν αυτή με το πουά καφέ φόρεμα, το λευκό καπέλο και τις λευκές γόβες στους αγώνες ιππασίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail η 51χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο 10ο ετήσιο Veuve Clicquot Polo Classic στο State Historic Park της Καλιφόρνια με outfit που θυμίζει αυτή την εμφάνιση. Φόρεσε μία υπέρκομψη πουά φόρμα με λευκή ζώνη στη μέση και λευκά παπούτσια σε αντρικό στυλ με μαύρα κορδόνια.


 

Ο συνδυασμός μοιάζει πολύ με αυτόν της ταινίας με τη διαφορά ότι δεν φόρεσε καπέλο αυτή τη φορά και ότι η ζώνη της ήταν λευκή ενώ στην ταινία καφέ.

Το πουά επέστρεψε στη μόδα και μαζί με αυτό η Pretty Woman.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ