Το "casual look" της Κιάρα Φεράνι μόνο "καθημερινό" δεν είναι -Δείτε την διάσημη fashion blogger με outfit για "κόκκινο χαλί" (φώτο)

Το εντυπωσιακό look μόνο "casual" δεν είναι....

Για εκατομμύρια Ιταλίδες - και όχι μόνο- θεωρείται σύμβολο του στυλ. Οι πάνω από 17 εκατομμύρια ακόλουθοι της στο Instagram, τη θεωρούν το "ευαγγέλιο της μόδας". Κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης.

Και η διάσημη fashion blogger Κιάρα Φεράνι το απολαμβάνει. Μάλιστα φροντίζει να διατηρεί "ζωντανή" τη σχέση της με τους διαδικτυακούς της φίλους αφού αυτοί  -εκτός των άλλων- είναι πηγή σοβαρών εσόδων για εκείνη.

Έτσι πότε μοιράζεται μαζί τους προσωπικές της στιγμές με το γιο της Λεό, (το πιο πολυφωτογραφημένο μωρό του Instagram), και με τον σύζυγο της Fedez, πότε τους προτείνει διάφορα outfits.

Ένα από αυτά ανέβασε στο λογαριασμό της  τη Δευτέρα. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Ιταλίδα "Βασίλισσα της μόδας" με ασημί παντελόνι, ολοκέντητο μπροκάρ σακάκι τύπου Chanel, σε τόνους του γκρι , πράσινου και μοβ, με πέρλες στα κουμπιά και στα μανίκια και λευκό τοπ.

Στη λεζάντα η Κιάρα Φεράνι έγραψε: "Casual Monday", και πρόσθεσε ένα emoji που γελάει, δηλαδή σημαίνει ότι κάνει χιούμορ.

Ευτυχώς γιατί το "casual look" της διάσημης fashion blogger μόνο απλό και καθημερινό δεν είναι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casual Monday ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Μάλλον σε βραδινή εμφάνιση για "κόκκινο χαλί" παραπέμπει. Μην... ξεχάσουμε και τι σημαίνει "casual".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ