Αναστάτωση & αγωνία για το 3χρονο αγοράκι που ξέχασαν σε σχολικό παιδικού σταθμού - Συνελήφθησαν οι συνοδοί & ο οδηγός

Σοκαρισμένη η μητέρα του παιδιού άκουσε την δασκάλα να τη ρωτά στο τηλέφωνο γιατί ο μικρός δεν πήγε στο σχολείο ενώ το παιδί το είχε παραλάβει κανονικά το σχολικό

Ένα αγοράκι 3 ετών έμεινε κλεισμένο για τρεις ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο στην περιοχή της Παλλήνης. Όπως έγινε γνωστό, χθες το πρωί οι δύο συνοδοί μετέφεραν όλα τα παιδάκια από το κεντρικό κτήριο του σχολείου στο κτήριο του παιδικού σταθμού. Όταν, όμως, κατέβηκαν όλα τα παιδάκια, οι συνοδοί, όχι μόνο δεν πρόσεξαν ότι ένα 3χρονο αγοράκι είχε παραμείνει μέσα στο λεωφορείο, αλλά το άφησαν εκεί και έφυγαν.

Την απουσία του παιδιού διαπίστωσε η δασκάλα, η οποία κάλεσε τη μητέρα του μικρού αγοριού, γύρω στις 11 το πρωί για να την ρωτήσει αν είναι άρρωστο και για αυτό δεν πήγε στο σχολείο με την μητέρα να απαντά πως το παιδί το είχε παραλάβει κανονικά το σχολικό από το σπίτι το πρωί.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και έγινε έλεγχος στο σχολικό λεωφορείο όπου βρέθηκε το μικρό αγόρι έχοντας παραμείνει εκεί για τρεις ώρες.

Η οικογένεια μετέφερε το παιδί της αρχικά στο νοσοκομείο  Παίδων για να γίνει ο σχετικός έλεγχος και κινήθηκε νομικά εναντίον των υπευθύνων.

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, του οδηγού και των δύο συνοδών, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ