Η Αμάλ Κλούνεϊ με φλόραλ ασπρόμαυρο φουστάνι έκανε την πιο εντυπωσιακή επαγγελματική εμφάνιση της εβδομάδας (φώτο)

Η υπέρκομψη σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, που τείνει να εξελιχθεί σε "fashion icon" με τα αξεσουάρ που συμπλήρωσε την εμφάνιση της, πέτυχε μια τέλεια ισορροπία αναμέσα στο σοβαρό look που επιβάλει μία επαγγελματική εμφάνιση και τις κομψές λεπτομέρειες που κάνουν ένα επαγγελματικό outfit να μη φαίνεται βαρετό.

Όμορφη, νέα, δικηγόρος, μαχητική αγωνίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα, σύζυγος ενός από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του πλανήτη και... σύμβολο κομψότητας.

Ναι, σωστά καταλάβατε. Μιλάμε για την Αμάλ Κλούνεϊ , η οποία απέδειξε αυτή τη φορά, ότι το απόλυτο trend της σεζόν, το vintage floral φόρεμα μπορεί να είναι τέλειο για μία επαγγελματική εμφάνιση.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η πετυχημένη δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επέλεξε για μία επαγγελματική της εμφάνιση, στο Columbia Law School στη Νέα Υόρκη, ένα ασπρόμαυρο , floral, μίντι φόρεμα, με στρογγυλό γιακά, μακριά μανίκια και ένα χρυσό κουμπί κάτω από τη ζώνη.

Η υπέρκομψη σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, που τείνει να εξελιχθεί σε "fashion icon" με τα αξεσουάρ που συμπλήρωσε την εμφάνιση της, πέτυχε μια τέλεια ισορροπία αναμέσα στο σοβαρό look που επιβάλει μία επαγγελματική εμφάνιση και τις κομψές λεπτομέρειες που κάνουν ένα επαγγελματικό outfit να μη φαίνεται βαρετό.

PHOTO: BACKGRID

 

Συνδύασε το φόρεμα της με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρη επαγγελματική δερμάτινη τσάντα, αναφέρει η Vogue.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ