Πετρούνιας - Μιλλούση: Πανευτυχείς γονείς - Το συγκινητικό μήνυμα - η πρώτη φώτο με την μπέμπα & τα δώρα σε όσους τους επισκέφτηκαν (φώτο)

Ο πανευτυχής μπαμπάς υποδέχθηκε την μπέμπα του με ένα υπέροχο μήνυμα

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνηση του ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και δικαίως. Το απόγευμα της Δευτέρας η σύζυγος του, η πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο και η κορυφαία Ελληνίδα γυμνάστρια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας
 

Ο κορυφαίος αθλητής ανέβασε στο λογιαριασμό του στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του και την "καλωσόρισε" , με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του μαιευτηρίου "ΙΑΣΩ" , αλλά και όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στο ζευγάρι σε αυτή την κορυφαία στιγμή της ζωής του.

«Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα.

Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση.
Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα» , έγραψε ο πανευτυχής μπαμπάς στη λεζάντα της φωτογραφίας, που ανέβασε στο Instagram.

Το ευχαριστώ της Βασιλικής Μιλλούση και τα δώρα σε όσους τους επισκέφτηκαν

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει και η Βασιλική Μιλλούση που έγινε μανούλα για πρώτη φορά. «Δεν έχω λόγια. Σας ευχαριστούμε για όλες τις ευχές» έγραψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε φωτογραφία που ανέβασε στα instastories.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η σύζυγός του, είχαν ετοιμάσει πολύ όμορφη έκπληξη , σε όσους τους επισκέφτηκαν στο μαιευτήριο για τη γέννηση της κορούλας τους. Πρόσφεραν  ευχαριστήρια δωράκια  στους επισκέπτες τους. Μέσα σε χάρτινα κουτάκια είχαν μέσα τους ένα αστέρι με σχεδιασμένο έναν κύκνο, ενώ το πάνω σε αυτό γράφει: «Ευχαριστούμε που ήρθατε στην γέννηση της κόρης μας. Λευτέρης & Βασιλική».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ