Η κοπέλα πόσταρε 30 διαφορετικά σύνολα που φοράει - αν και τα μισεί ο φίλος της - για 30 διαφορετικούς λόγους το καθένα (φώτο)

Η κοπέλα έχει χιούμορ και δεν την πτοούν τα αρνητικά σχόλια του φίλου της

Σίγουρα η κοπέλα έχει χιούμορ !Μπορεί η συμπαθητική αυτή νέα καστανή γυναίκα να μην έχει γούστο , ξέρει όμως να κερδίζει ακόμη και το αγόρι τής ,χωρίς απαραίτητα να φοράει εκείνα τα ρούχα που του αρέσουν. 

Για κάθε μία από τις εμφανίσεις της,  εκείνος έχει κάτι να πει και σχεδόν ποτέ δεν είναι κάτι καλό.  Μισεί λοιπόν σχεδόν όλα της τα ρούχα....

Ε και ; Εκείνη με μεγάλη αυτοπεποίθηση τα φοράει και όχι μόνο τα φοράει , δημιουργεί ένα ωραίο θέμα απομυθοποιώντας την συναίνεση που περιμένουμε όλες να ακούσουμε ή τον καλό το λόγο από τον σύντροφο μας,όταν ντυνόμαστε.

Ο φίλος μας  λοιπόν εδώ άλλοτε την χαρακτηρίζει "μηχανικό αυτοκινήτων" όταν φοράει Jumpsuits  , άλλοτε την αποκαλεί χωριάτισσα εννοώ μάθαμε ότι μισεί τα animal print και τα girly ροζ  outfits.

Εκείνη πτοείται;  όχι βέβαια φοράει ακόμα και εκείνα τα εντελώς κιτς και κακόγουστα φορέματα ή  παντελόνια με άπειρες ρίγες και χρώματα που άλλοτε μοιάζει με κλόουν και άλλοτε θυμίζει πυτζάμες.

Το Bored Panda συγκέντρωσε όλα τα "fashion look" της κοπέλας , που κάνουν το φίλο της έξαλλο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ