Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά: Πήγα σε κέντρο αδυνατίσματος & μου είπαν "Πως είσαι έτσι; - Το λίπος θα σε καταπιεί" (φώτο- βίντεο)

"Είδα το φαγητό ως διέξοδο  όταν γύρω στα 18 μου είχα μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση"

Με ειλικρίνεια , θάρρος και χιούμορ μίλησε για τα περιττά κιλά της και για τον αγώνα που δίνει κατά καιρούς για να τα χάσει, η Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά. Η δημοσιογράφος καλεσμένη στην εκπομπή "Οδηγός Καλής Ζωής", μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, για το σωματικό της βάρος.

Μάλιστα αποκάλυψε το μπούλινγκ που δέχθηκε όταν επισκέφτηκε κάποιο κέντρο αδυνατίσματος.

"Από μικρή είχα περισσότερα κιλά. Αλλά υπέρβαρη δεν με έλεγες. Υπήρξα και 65 κιλά με ύψος 1,73. Είχα πάντα όμως τα μαγουλάκια μου.

 

 

Είδα το φαγητό ως διέξοδο  όταν γύρω στα 18 μου είχα μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση. Αργότερα έχασα τη γιαγιά μου, την ξαδέρφη και τον πατέρα μου.

Έτσι άρχισα να μένω σπίτι να βλέπω τηλεόραση και να τρώω. Έβλεπα το φαγητό ως παρηγοριά. Έκανα προσπάθεια μόνο 2-3 φορές να χάσω κιλά και αυτό μόνο όταν έπαιρνα πάρα πολλά και δυσφορούσα στις κινήσεις μου.

 

 

Πήγα σε κάποια κέντρα αδυνατίσματος, όπου μου μίλησαν με πολύ άσχημο τρόπο, λέγοντάς μου “πώς είσαι έτσι, το λίπος θα σε καταπιεί, σε λίγο καιρό θα είσαι μόνο λίπος”, είπε η Αντιγόνη και συνέχισε δίνοντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όσους παλεύουν με τα περιττά κιλά και τις οικογένειες τους.

"Δεν το κάνεις αυτό για κανένα λόγο, ειδικά σε ένα νέο παιδί. Δεν ξαναπήγα. Ότι έκανα μετά, το έκανα μόνη μου.

 

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The sexiest mama in the world ❤️🔥#ape #allpointseast #ape19 #festival #london #gig #music #summerfestival @vassilikiwi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antigoni Panta-Charva 🐼🎸🍔🎶 (@antipanta) στις

 

Τον τελευταίο χρόνο που πήρα τα περισσότερα κιλά από κάθε άλλη φορά, έχω περισσότερες δυσκολίες. Έκοψα το αλάτι όταν πήγα στον καρδιολόγο.

 

 

Μείωσα και τη ζάχαρη. Μπήκα τώρα στη διαδικασία να  σκεφτώ φέτος να πάω  σε έναν διατροφολόγο να με βοηθήσει.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διακοπές και εργασία #workaholic #vacay #summer #holidays #officefortheday #greece #crete #summerwithfriends #cat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antigoni Panta-Charva 🐼🎸🍔🎶 (@antipanta) στις

 

Αν έχετε κάποιον άνθρωπο που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και έχει παραπάνω κιλά, προσέξτε πως θα τον προσεγγίσετε. Μην εστιάζετε στην εμφάνισή του, γιατί σε έναν υπέρβαρο θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα'", τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ