Ο Τάσος Κωστής μιλά για τη μάχη του με τον καρκίνο & συγκινεί: "Όταν το άκουσα έπαθα σοκ - Δεν θα πω ποτέ τη λέξη κέρδισα" (βίντεο)

"Δεν θα πω ποτέ τη λέξη "κέρδισα", πάλεψα & ήρθαμε ισοπαλία"

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου , στην εκπομπή "The Tonight Show" ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Τάσος Κωστής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον παρουσιαστή του Ant1 για την περιπέτεια του με τον καρκίνο.

"Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου. Ήταν καρκίνος στο παχύ έντερο. Στο πρώτο σοκ, «καρκίνος», δύσκολη λέξη.

Συνήθως λέμε η κακιά αρρώστια και το ξορκίζουμε αλλά δεν βγαίνει τίποτα ξορκίζοντας το. Ήθελα πρώτα να καταλάβω με το μυαλό μου τι είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό που έχω είναι μάχιμο;

Μπορώ να παλέψω μαζί του; Μόλις ανακάλυψα πως μπορώ να παλέψω μαζί του, πάλεψα και είμαστε ισοπαλία" είπε ο Τάσος Κωστής  στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

"Δεν θα πω ποτέ τη λέξη κέρδισα, όχι. Δεν ξέρεις ποτέ. Καλά είναι έτσι. Ούτε κέρδισα ούτε έχασα.

Ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα πόσο περαστικοί είμαστε από τη ζωή και αυτό το κομματάκι που θα ζήσουμε θα πρέπει να το ζήσουμε όμορφα. Δεν θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στεναχωρημένους.

Επειδή ο γιος μου είναι εσωστρεφής σαν την γυναίκα μου, τα κρατάει όλα πολύ μέσα του" πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ