Ντίνα Νικολάου: Μια σεφ που "παίρνει φωτιά" - Δυναμική & αεράτη τη θαυμάζουν στο Παρίσι (φώτο)

Η πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας στο Παρίσι

Η Ντίνα Νικολάου είναι η πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας στο Παρίσι. Στο εστιατόριο της "Evi Evane", που έχει γίνει σημείο αναφοράς στην Πόλη του φωτός, οι Γάλλοι γνωρίζουν την gourmet εκδοχή των ελληνικών γεύσεων.

Η αγαπημένη σεφ με το δυναμισμό , το ταλέντο και το λαμπερό χαμόγελο που δεν λείπει ποτέ από τα χείλη της, κατέκτησε την γαλλική πρωτεύουσα και χαίρει μεγάλου θαυμασμού και εκτιμήσεως.

Η Ελληνίδα "βασίλισσα της κουζίνας" δεν λείπει από τα σημαντικά event που γίνονται στη γαλλική πρωτεύουσα.

H Ντίνα Νικολάου φορώντας μια υπέροχη κόκκινη δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Πάρι Βαλταδώρου, πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στην Πρόεδρο του Ιδρύματος AJILA Isa Weill , στην ετήσια εκδήλωση sauvez le coeur des femmes, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Παρίσι με σκοπό την ενημέρωση και την προστασία των γυναικών από τα καρδιακά νοσήματα.

Στην εκδήλωση αυτή συνηθίζεται όλες οι γυναίκες να φοράνε κόκκινα ρούχα, που είναι το χρώμα της καρδιάς.

"Σύμφωνα με την Isa Weill , Πρόεδρο του ιδρύματος  AJILA , που διοργανώνει κάθε χρόνο την εκδήλωση sauvez le coeur des femmes, είναι υπόθεση όλων μας η προστασία της γυναικείας καρδιάς. Συγχαρητήρια Isa Weil, γι' αυτή τη δέσμευση. Θα είμαι πάντα δίπλα σας", έγραψε η Ντίνα Νικολάου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Η ακούραστη σεφ έδωσε το "παρών" και στο festival dubien manger όπου πόζαρε δίπλα στον Gilles Pudlowski, πασίγνωστο δημοσιογράφο και εμπειρογνώμονα της γαστρονομίας στη Γαλλία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ