4 ημέρες Ισλανδία! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο YouTube κανάλι του, συναντάει πρωταγωνιστή των Game of Τhrones, «δοκιμάζει ντομάτες ελληνικές» Βίντεο & φώτο 

Τέσσερις ημέρες ξεκούρασης στην Ισλανδία ήταν η επιλογή του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τη νίκη του στο Λονδίνο.

Ο Έλληνας τενίστας, αμέσως μετά τον θρίαμβό του στο ATP Finals στη βρετανική πρωτεύουσα, επέλεξε έναν ιδιαίτερο προορισμό για να χαλαρώσει. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταξίδεψε για τέσσερις μέρες στην Ισλανδία, στην οποία μας ξεναγεί στο τελευταίο ταξιδιωτικό vlog του, με τις εικόνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Πλέον, ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στην Κύπρο, όπου θα ολοκληρώσει την ξεκούρασή του, πριν αρχίσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Εκεί θα περάσει χρόνο και με τον καλό του φίλο Μάρκο Παγδατή.

Κατά την παραμονή του στην Ισλανδία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνάντησε και το «Βουνό» από το Game of Thrones, τον ηθοποιό Χάφπορ Μπιόρνσον, με τον οποίο μάλιστα έκανε γυμναστική...

Πριν αναχωρήσει για Ισλανδία και μια ημέρα μετά τη νίκη του στον τελικό του ATP Finals του Λονδίνου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μιλήσει live στο κανάλι του στο YouTube, απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων και θαυμαστών του.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ