Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Χάρτης: Ποιες είναι οι πιο ακίνδυνες & ποιες οι πιο επικίνδυνες χώρες για το 2020;  

Η International SOS, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταξιδιωτικής ασφάλειας, έχει αποκαλύψει τον ετήσιο ταξιδιωτικό χάρτη κινδύνου για το προσεχές έτος, θέλοντας να βοηθήσει όσους σχεδιάζουν ταξίδια για το 2020.

Με βάση τους κινδύνους ιατρικής και ταξιδιωτικής ασφάλειας – συμπεριλαμβανομένων των μολυσματικών ασθενειών και της πολιτικής βίας – ο χάρτης έχει πέντε κατηγορίες, που αποτυπώνονται με διαφορετικά χρώματα, από τις πιο ακίνδυνες στις πιο επικίνδυνες χώρες για το 2020.

Σύμφωνα με τον χάρτη, οι πιο ασφαλείς χώρες για το 2020 βρίσκονται κυρίως στο βόρειο ημισφαίριο, όπως η Δανία, η Φινλανδία, η Γροιλανδία, η Ισλανδία, η Νορβηγία, η Σλοβενία, το Λουξεμβούργο και η Ελβετία.

Στον αντίποδα, βρίσκονται χώρες όπως το Αφγανιστάν, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, η Σομαλία και η Συρία.

Ορισμένες χώρες ωστόσο, δεν εντάσσονται σε μία μόνο κατηγορία και άρα λαμβάνουν μικτή αξιολόγηση. Το Μεξικό και η Κολομβία είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα χωρών με μικτές αξιολογήσεις – ορισμένες περιοχές και στις δύο χώρες είναι μεσαίου κινδύνου, ενώ άλλες υψηλού κινδύνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ