Το υπέροχο ανθρώπινο μήνυμα της Σία Κοσιώνη: Αγκαλιά με αρκουδάκι μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο 

Η Σία Κοσιώνη, για ακόμα μια φορά, έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και ότι βρίσκεται κοντά σε παιδιά που μας έχουν όλους ανάγκη!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης βρέθηκαν στο ΕΛΕΠΑΠ και δίπλα σε παιδιά με προβλήματα αναπηρίας και δεν ξέχασε να στείλει το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

Μάλιστα η Σία Κοσιώνη πόσταρε και μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής!

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Όταν επισκέφθηκα πρώτη φορά την ΕΛΕΠΑΠ συνειδητοποίησα τι θα πει γενναίο παιδί, τι θα πει δυνατός γονιός και τι θα πει άνθρωποι που νοιάζονται. Φέτος για τα υπέροχα αυτά παιδιά νοιάζεται και το ArGOODaki των @goodysburgerhouse που θα τους προσφέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών σίτισης και εκπαίδευσης, στα έξι παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Πάρτε το αγκαλιά και μαζί του τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ! #argoodaki #goodysburgerhouse #sharelove"!

Δείτε την φωτογραφία: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Όταν επισκέφθηκα πρώτη φορά την ΕΛΕΠΑΠ συνειδητοποίησα τι θα πει γενναίο παιδί, τι θα πει δυνατός γονιός και τι θα πει άνθρωποι που νοιάζονται. Φέτος για τα υπέροχα αυτά παιδιά νοιάζεται και το ArGOODaki των @goodysburgerhouse που θα τους προσφέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών σίτισης και εκπαίδευσης, στα έξι παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Πάρτε το αγκαλιά και μαζί του τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ! #argoodaki #goodysburgerhouse #sharelove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ