Η Τέιλορ Σουίφτ ανακηρύχθηκε "Γυναίκα της Δεκαετίας" & καταγγέλλει τα "τοξικά προνομιούχα αρσενικά" της μουσικής βιομηχανίας (φώτο-βίντεο)

Η Τέιλορ Σουίφτ εξήγησε με πάθος τα συνεχή και άδικα δεινά που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, όταν προσπαθούν να εισέλθουν στη μουσική βιομηχανία και τόνισε επήλθε μια αλλαγή που "την έχει επηρεάσει προσωπικά"

Η Τέιλορ Σουίφτ ζητά αλλαγές στη μουσική βιομηχανία.

 

Η σταρ της ποπ σε ομιλία της, αφού παρέλαβε το βραβείο του Billboard, Γυναίκα της Δεκαετίας, επιτέθηκε στον μεγιστάνα μάνατζερ καλλιτεχνών, Σκούτερ Μπράουν με τον οποίο είναι σε διαμάχη και επέκρινε όσους στη μουσική βιομηχανία αποτελούν τον "ορισμό του τοξικού προνομιούχου αρσενικού".



 

Η Τέιλορ Σουίφτ εξήγησε με πάθος τα συνεχή και άδικα δεινά που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, όταν προσπαθούν να εισέλθουν στη μουσική βιομηχανία και τόνισε επήλθε μια αλλαγή που "την έχει επηρεάσει προσωπικά".

"Αυτός είναι ο ανεξέλεγκτος κόσμος των κεφαλαίων ιδιωτών που εισέρχονται και αγοράζουν τη μουσική μας σαν να είναι ακίνητη περιουσία, ή κάποιο app, ή σειρά υποδημάτων" δήλωσε η τραγουδίστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you’re pretttttty sure that if you were a man, you’d be the man ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις



 

Τον Ιούνιο, η Τέιλορ Σουίφτ κατηγόρησε τον Σκούτερ Μπράουν για την απόκτηση του μουσικού της καταλόγου από την πρώην δισκογραφική της εταιρεία, Big Machine. Η διαμάχη τους συνεχίστηκε, όταν η Σουίφτ κατηγόρησε τον Μπράουν ότι την εμπόδισε να ερμηνεύσει παλιά τραγούδια της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If it don’t fits I still sits - small wooden box edition ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις



 

"Αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα χωρίς την έγκρισή μου, τη διαβούλευση ή τη συγκατάθεσή μου", ανέφερε η τραγουδίστρια στην ομιλία της. "Μετά μου στέρησαν τη δυνατότητα να αγοράσω τη μουσική μου" τόνισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ