Χριστουγεννιάτικο δένδρο και στο Πεδίον του Άρεως με οικογένεια Πατούλη σύσσωμη να ανάβει τα φώτα - Φώτο & βίντεο  

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίον του 'Αρεως, χθες το απόγευμα, άρχισαν και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής. 

Το δέντρο, μια ειδική τεχνητή κατασκευή, ύψους 13 μέτρων, άναψε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης  με την οικογένεια του και γιόρτασε σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου την βραδιά.

Ακολούθησε μουσική συναυλία με τη συμμετοχή του Δημήτρη Μπάση και των Stavento.

Στο χαιρετισμό του σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι «να μετατραπεί το Πεδίον του 'Αρεως σε μία υπερτοπική όαση πρασίνου και να αποτελέσει ένα τοπόσημο πολιτισμού και αθλητισμού, όπως είναι τα αντίστοιχα μητροπολιτικά πάρκα στις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αττικής στο Πεδίον του Άρεως! Μετά από πολλές δεκαετίες και με παρουσία χιλιάδων πολιτών, το μεγαλύτερο Πάρκο της Αττικής μετατράπηκε σε μια απέραντη γιορτινή σκηνή! Το πάρκο ανήκει σε όλους τους πολίτες. Του δίνουμε φως, το κάνουμε ασφαλές και προσβάσιμο. Σήμερα κάνουμε δυναμική επανεκκίνηση για το πάρκο της ζωής μας! Καλούμε όλους τους πολίτες να το επισκεφθούν και να απολαύσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Patoulis (@gpatoulis) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ