Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Μάγιε Μασκ: Η μητέρα του Έλον, Top Model & καριερίστα αποκαλύπτει πως μεγάλωσε 3 super επιτυχημένα παιδιά 

H Μάγιε Μασκ είναι Super Model ακόμα και σε αυτή την ηλικία των 71 ετών.
 

Θεωρείται διάσημο μοντέλο και διαιτολόγος. Στο νέο της βιβλίο "A Woman Makes a Plan," περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως βρήκε τον δρόμο της ως μητέρα επιχειρηματίας και μοντέλο.

H Μάγιε μητέρα της CΕO Elon Musk περιγραφει τον τρόπο που μεγάλωσε τα παιδιά της, ο οποίος υποστηρίζει ότι ήταν ο ίδιος με τον τρόπο που μεγάλωσε και η ίδια. "Δούλευα σε όλη την διάρκεια της ζωής μου ως μητέρα και άφηνα τα παιδιά μου να με ακολουθούν και να παρακολουθούν την μητέρα τους ως εργαζόμενη, τα ενθάρρυνα να ακολουθούν το πάθος τους και να βοηθάνε τους ανθρώπους. 

Το να γερνάει μια γυναίκα είναι κακό και ως κακό εκλαμβάνεται από τα Media. Όταν μεγαλώνουμε εμείς οι γυναίκες μας παραμερίζουν και αδιαφορούν για εμάς, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με τους άνδρες.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


@businessinsider article by @ichartny_ #AWomanMakesAPlan #ItsGreatToBe71

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maye Musk (@mayemusk) στις

Πιστεύω ότι οι γυναίκες έπρεπε να είναι CEO στο 50% των εταιρειών παγκοσμίως. Έτσι θα είχαμε έναν κόσμο πιο ευγενικό και καλύτερο", είπε σύμφωνα με το businessinsider.com.

Στο βιβλίο της ξεκινάει διηγούμενη την ζωή της ως sinlge μητέρα μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό της. Επίσης μιλάει για το πως μεγάλωσε τα τρία παιδιά της Έλον, Κίμπαλ και Τόσκα, τα οποία έγιναν super διάσημα και επιτυχημένα.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


When @mikeruizone tells me to stand on one leg, I do. Editorials are high fashion, and a little weird#Fun #Fashion #ItsGreatToBe70

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maye Musk (@mayemusk) στιςΔείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Thinking #KeepSmiling #ItsGreatToBe70

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maye Musk (@mayemusk) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ