20 design trends για τα σπίτια & τα έπιπλα μας από το θαυμάσιο House & Home (φώτο)

Με πολλά vintage στοιχεία η φετινή μόδα στη διακόσμηση

Η νέα χρονιά και η νέα δεκαετία είναι εδώ και μαζί της φέρνει τις νέες τοπ τάσεις στη διακόσμηση. Αν σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή απλώς να αλλάξετε κάποια μικρά πράγματα για να του δώσετε νέο αέρα, εκτός από την φαντασία, την καλαισθησία σας που πρέπει να επιστρατεύσετε καλό θα είναι να γνωρίζετε τι λένε οι διάσημοι interior designers για τη μόδα στη διακόσμηση.

To House & Home παρουσιάζει τις 20 τοπ τάσεις είτε πρόκειται για το χρώμα στο οποίο θα βάψουμε το σπίτι μας , είτε πρόκειται για τις διακοσμητικές πινελιές που θα προσθέσουμε στο σαλόνι ή για τις αλλαγές που θα κάνουμε στην κουζίνα και το μπάνιο.

Οι αψίδες επανέρχονται δυναμικά όπως και πολλά άλλα vintage στοιχεία. Το mix & match στα floral στοιχεία , γνωστό ως "grandma chic" παραμένει. Συνδυάστε άφοβα το ξύλο με το λευκό στην κουζίνα σας. Το vintage κυριαρχεί και στο μπάνιο με έπιπλα και μάρμαρα που κάνουν "νερά" στο σχέδιο τους.

Χρωματιστά εντυπωσιακά μάρμαρα στο τζάκι και όχι μόνο θα δώσουν άλλο αέρα στο χώρο σας. Επίσης τα παστέλ χρώματα έχουν την τιμητική τους. Τα ρετρό πλακάκια με σχέδια (ναι τα πλακάκια της "γιαγιάς",) είναι ξανά στη μόδα.

Προσθέστε στοιχεία μπαμπού στο χώρο σας. Το "στρογγυλό τραπέζι" για την τραπεζαρία , η γνωστή μας ροτόντα είναι ξανά εδώ.Επίσης στη μόδα είναι τα έπιπλα από μαύρο ξύλο. 

Μία ακόμα εντυπωσιακή και πολύ σικ τάση είναι τα ανάγλυφα σχέδια στους τοίχους. Βάλτε πράσινο στο σπίτι σας. Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι must φέτος. Δώστε αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας με πολύ κομψά και design φωτιστικά.

Φέτος η μόδα στη διακόσμηση θέλει άνεση γι' αυτό τα στρογγυλά βελούδινα σκαμπό , τα πουφ επανήλθαν δυναμικά. Επίσης στη μόδα είναι και τα σκαμπό από ύφασμα ή τα πλεκτά.

Το γνωστό ως Amber Glass , σκούρο γυαλί είναι τοπ τάση και για τα φωτιστικά και για τα βάζα σας. Αν έχετε φυλαγμένα στο ντουλάπι τα υπέροχα κεραμεικά πιάτα με σχέδια του 70 είναι καιρός να τα επαναφέρετε στο προσκήνιο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ