Χρήστος Ζαμπούνης: "Στη φωτογραφία της Νταϊάνας στην Ύδρα "χρωστάω" τον εκδοτικό μου οίκο - Ντροπή η Μέγκαν με τα καμώματα της να "σέρνει" το Χάρι από τη μύτη" (βίντεο)

Για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μίλησε ο Χρήστος Ζαμπούνης

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στον Μιχάλη  Πλεμμένο για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. 

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι μία φωτογραφία που τράβηξε ένας φωτογράφος του νησιού όταν η Πριγκίπισσα Νταϊάνα επισκέφτηκε την Ύδρα ήταν αυτή που τον βοήθησε να βρει τα χρήματα φτιάξει τον εκδοτικό του οίκο.

"Δεν ξέρω πως πήγα κολυμπώντας με ελικόπτερο"

«Είχα την τύχη, όταν ήμουν στην Ύδρα, να με ειδοποιήσει ο φωτογράφος του νησιού που έβγαζε τους ανθρώπους που έβγαιναν από τα κρουαζιερόπλοια, ότι είναι η Νταϊάνα στο λιμάνι.

Ήμουν σε μια παραλία, δεν ξέρω πώς πήγα, κολυμπώντας, με ελικόπτερο… Όταν έφτασα είχε φύγει η Νταϊάνα, αλλά αυτός την είχε φωτογραφίσει. Με αυτή τη φωτογραφία που έγινε εξώφυλλο στη Sun, στην Daily Mail.. με τα χρήματα από αυτές τις πωλήσεις, μπόρεσα και έκανα τον εκδοτικό οίκο», είπε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

"Τα καμώματα της Μέγκαν είναι ασέβεια απέναντι στο Χάρι και απέναντι στη βασίλισσα 

«Ο Χάρι είχε από μικρός φυγόκεντρες τάσεις από το παλάτι. Με τη Μέγκαν... κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. 

Δεν είναι καμία άμυαλη κοπέλα 19-20 ετών που βγαίνει στην τηλεόραση και χάνει τα μυαλά της. Είναι 37 χρονών κοπέλα. 

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι ανάμεσα στην έννοια του καθήκοντος, που είναι πολυ σημαντική για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Εκείνοι όταν ξυπνούν το πρωί, έχουν ένα πρόγραμμα. Όταν το έβλεπε η Μέγκαν το πρόγραμμα έλεγε «δεν είμαστε για τέτοια, δεν είναι ζωή αυτή. Εγώ θέλω να πηγαίνω βόλτες, να ζω σαν σελέμπριτι»

Για τον Χάρι είναι ασέβεια αυτό που έκανε. Απέναντι στη μητέρα του, τη βασίλισσα και στον βρετανικό λαό. Όλα αυτά είναι καμώματα. Δεν επιτρέπονται. 

Η Μέγκαν έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει ως Μέγκαν Μαρκλ. Όχι ως δούκισσα του Σάσεξ. 

Διαβάστε επίσης:Η τελική συμφωνία για το Megxit: Η Μέγκαν κι ο Χάρι χάνουν οριστικά τους βασιλικούς τους τίτλους & επιστρέφουν χρήματα στο βρετανικό κράτος - Η απόφαση της βασίλισσας (φώτο-βίντεο)

Δεν μπορείς να έρχεσαι να παίρνεις ένα τίτλο και να εκμεταλλεύεσαι τον τίτλο οικονομικά. 

Αυτό ενοχλεί πολύ, όχι μόνο την Ελισάβετ, αλλά και τους Εγγλέζους οι οποίοι έχουν μια αγάπη για τον θεσμό αυτό. Και μάλιστα δέχτηκε αυτή την ανόμοια δέσμευση. 

Και η ανομοιότητα δεν είναι τόσο ιστορία δέρματος, ή εθνικότητας, ή επαγγέλματος, είναι ανομοιότητα στα αξιακά συστήματα. 

Με άλλες αξίες μεγάλωσε η Μέγκαν με άλλες ο Χάρι. 

Απ' ότι φαίνεται η Μέγκαν σέρνει τον Χάρι από τη μύτη». 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ