Ο Σπύρος Σούλης ανακάλυψε την τελευταία λέξη της μόδας για τα μπάνια - Η "σέξι" & glamorous τάση που θα λατρέψετε (φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να την υιοθετήσετε για το μπάνιο σας

Οι εποχές ανανεώνονται, το ίδιο και οι τάσεις στη διακόσμηση και τους εσωτερικούς χώρους και από αυτούς δεν λείπουν φυσικά τα μπάνια.

Είδαμε, λοιπόν, αρκετές νέες τάσεις στα μπάνια του 2019: βρύσες στον τοίχο (και όχι στον νιπτήρα), χρωματιστά πλακάκια, κρεμαστά φωτιστικά, ανοιχτές ντουζιέρες, ντουζιέρες με τζάμια.

Τώρα, όμως, έπεσε στην αντίληψή μας μία τάση που δεν περιμέναμε να δούμε: τα μπάνια με faux crocodile επένδυση. Για να το πούμε πιο απλά, πρόκειται για επένδυση των τοίχων του μπάνιου με διάφορα υλικά και με όψη δέρματος κροκοδείλου. Αν ακόμα δεν το έχετε κάνει εικόνα ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

 

Μοντέρνα αισθητική Η επένδυση αυτή χαρίζει στα μπάνια μια πραγματικά μοντέρνα αισθητική και δίνει μια μοναδική και ιδιαίτερη όψη. Το μπάνιο της παρακάτω φωτογραφίας είναι αρκετά glamorous – αν, ωστόσο, προτιμάτε να «σπάσετε» την έντονη όψη του ακολουθήστε αυτό το tip: συνδυάστε την έντονη επένδυση με υλικά παρόμοιας υφής ετσι ώστε να επιτευχθεί συνοχή, όπως για παράδειγμα μάρμαρο ή παλαιωμένο μπρούτζο.


Συνδυάστε την έντονη επένδυση με υλικά παρόμοιας υφής.

 

Παιχνίδι υφών Η νέα faux crocodile επένδυση είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να παίξετε με τις υφές στο μπάνιο. Ούτως ή άλλως από μόνη της χαρίζει μια σουέντ υφή στον χώρο (ανάλογα βέβαια και το υλικό που θα επιλέξετε), αλλά μπορείτε να το συνδυάσετε και με ποικιλία άλλων υφών στα έπιπλα και τα διακοσμητικά. Ο συνδυασμός αυτός θα μεταμορφώσει το μπάνιο σας και θα δημιουργήσει ένα πραγματικά πολυτελές περιβάλλον.


Η νέα faux crocodile επένδυση είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να παίξετε με τις υφές.

 

«Μα δεν είναι ακριβό;» Όχι απαραίτητα. Έχετε πραγματικά πολλές επιλογές οι οποίες χρησιμοποιούν υλικά τα οποία είναι σχετικά οικονομικά, όπως ανάγλυφο βινύλιο και ανακυκλωμένο δέρμα. Η τιμή τους είναι συγκρίσιμη με τις κλασσικές ταπετσαρίες τοίχου. Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημα που μπορείτε να έχετε, είναι πως αρκετά από αυτά τα υλικά βάφονται. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κρατήσετε την υφή και να αλλάξετε το χρώμα. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;, αναφέρει ο Σπύρος Σούλης στο Spirossoulis.com


Έχετε πραγματικά πολλές επιλογές οι οποίες χρησιμοποιούν υλικά τα οποία είναι σχετικά οικονομικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ