Χοακίν Φοίνιξ: Από τα λαμπερά βραβεία SAG σε αγρυπνία έξω από σφαγείο γουρουνιών - Οι δηλώσεις του on camera (φώτο-βίντεο)

Δεν πήγε στο πάρτι του Netflix

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πραγματικά τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες στη βιομηχανία κρέατος και γαλακτομικών προϊόντων. Εμείς που έχουμε δει ακριβώς πώς είναι, έχουμε την ηθική υποχρέωση να μιλήσουμε για αυτό και να το παρουσιάσουμε όπως ακριβώς είναι», δήλωσε ο Χοακίν Φοίνιξ έξω από ένα σφαγείο γουρουνιών που βρισκόταν μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την αίθουσα στην οποία έλαβαν χώρα τα βραβεία SAG.

O διάσημος ηθοποιός που αποχώρησε από την 26η τελετή απονομής των SAG Awards, έχοντας κερδίσει το  το βραβείο Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου για το “ Joker”, αμέσως μετά την τελετή απονομής πήγε στο επίσημο after party του περιοδικού People .

Διαβάστε επίσης:SAG Awards 2020: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί - Scarlett Johansson, Jennifer Lopez και Charlize Theron - Φώτο

Εκεί γιόρτασε τη νίκη του μαζί με τον Μπραντ Πιτ και άλλους νικητές αλλά έμεινε μόνο για λίγο , αναφέρει το Hollywood Reporter.

O "Τζόκερ" που φορούσε το σμόκιν του, δεν πήγε στο άλλο μεγάλο πάρτι της νύχτας που διοργάνωσε  το Netflix στο Sunset Tower για να κατευθυνθεί στο τοπικό σφαγείο του Vernon της Καλιφόρνιας, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει σε αγρυπνία που οργάνωσαν ακτιβιστές που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων.

Διαβάστε επίσης: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε: Τα φιλιά & η διαχυτικότητα - Τζένιφερ Άνιστον & Μπραντ Πιτ στα βραβεία SAG 2020 

Εκεί, μαζί με τους άλλους ακτιβιστές, έδιναν νερό και παρηγορούσαν τα γουρούνια που οδηγούνταν για σφαγή.

«Μας έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου με τις εικόνες χαρούμενων ζώων στις φάρμες στις συσκευασίες κρέατος και εστιατόρια και αυτό είναι ψέμα.

Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν την αλήθεια και έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε αυτό», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός.   

 

Διαβάστε επίσης:Χοακίν Φίνιξ - Τζέιν Φόντα: Ο "Τζόκερ" συνελήφθη έξω από το Καπιτώλιο μαζί με την "Μπαρμπαρέλα" -Διαδήλωναν για την κλιματική αλλαγή (φώτο-βίντεο)

 


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χοακίν Φίνιξ μετέχει σε μια από τις διαμαρτυρίες του L.A. Animal Save. Σύμφωνα με την ιδρύτρια της οργάνωσης, Έιμι Τζιν Ντέιβις, ο ηθοποιός δίνει τακτικά το παρών, κάτι που έχει αποτελέσει έμπνευση για τους ακτιβιστές.   

Ο Χοακίν Φοίνιξ είναι Vegan και φανατικός υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων, αναφέρει η Daily Mail.

Υπενθυμίζουμε ότι  μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Χοακίν Φίνιξ είχε μετάσχει σε μία από τις διαμαρτυρίες που διοργανώνει η Τζέιν Φόντα για το κλίμα, στα σκαλιά του Καπιτωλίου, στην Ουάσινγκτον. Μάλιστα τότε, ο δημοφιλής ηθοποιός συνελήφθη.   Επιπλέον, ο Φίνιξ έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τα δικαιώματα των ζώων και κατάφερε να πείσει τους διοργανωτές να σερβίρουν vegan μενού στις φετινές Χρυσές Σφαίρες 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ