Η στιγμή που όλοι περιμέναμε: Τα φιλιά & η διαχυτικότητα - Τζένιφερ Άνιστον & Μπραντ Πιτ στα βραβεία SAG 2020 

Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον εμφανίστηκαν και οι δύο στα βραβεία SAG 2020 σε ένα τρυφερό reunion με φιλιά και αγκαλιές. 

Σχολιάστηκε αρκετά η διαχυτικότητα των δύο ηθοποιών, στην χθεσινή απονομή των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών, τα SAG Awarrds (Screen Actors Guild - SAG), όπου κέρδισαν και ο Πιτ αλλά και η Άνιστον αγαλματάκι για τις ερμηνείες τους στις ταινίες «The Morning Show» και το «Once Upon a Time in Hollywood» αντίστοιχα.

VIVIEN KILLILEAGETTY IMAGES

Ο φακός τους απαθανάτισε σε στοργικά στιγμιότυπα το λεπτό που οι δύο σταρς ένιωθαν πανευτυχείς. Η τρυφερότητα που υπήρξε μεταξύ τους ήταν εμφανής, ενώ ο Μπραντ Πιτ παρακολουθούσε από τα back stage την συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία της Άνιστον, σύμφωνα με την The Sun.

Οι δύο πρώην σύντροφοι έδειχναν ιδιαίτερη χαρά για την συνάντηση τους, σύμφωνα με τις φωτογραφίες, ενώ τα κλικς τους έγιναν θέμα σε όλα τα μεγάλα ενημερωτικά μέσα του εξωτερικού.

Μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΕΤ για την επιμονή του Τύπου για σενάρια επανασύνδεσης η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Τζένιφερ απάντησε: «Είναι ξεκαρδιστικό. Ωστόσο κάτι πρέπει να συζητάνε».

Να σημειώσουμε ότι η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ "τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους" το 2005 ύστερα από 5 χρόνια γάμου. Και οι δύο τους πλέον ελεύθεροι απολαμβάνουν τις επαγγελματικές τους επιτυχίες.

 

Διαβάστε επίσης:

SAG Awards 2020: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί - Scarlett Johansson, Jennifer Lopez και Charlize Theron - Φώτο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ