Τόμας Μαρκλ - Πατέρας της Μέγκαν Μάρκλ: Η κόρη μου θα με δει στον... τάφο μου - Ο Χάρι μου οφείλει 

Ο Τόμας Μαρκλ, πατέρας της δούκισσας του Σάσσεξ έκανε δηλώσεις στο Channel 5 και για την συμμετοχή του αυτή πληρώθηκε.
 

Η συνέντευξη θα βγει στον αέρα απόψε και πρόκειται για μια ταινία διάρκειας 1,5 ώρας. Ας δούμε τα βασικότερα σημεία από αυτή την συνέντευξη.

"Δεν θα ξαναδώ ποτέ την Μέγκαν δήλωσε ο Τόμας Μαρκλ, παρά μόνο όταν μπω στον τάφο. Ο γαμπρός μου ο πρίγκιπας Χάρι μου οφείλει". Επίσης τον κατηγόρησε ότι ενεργεί σαν ευαίσθητο 12χρονο αγόρι.

"Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου", συμπλήρωσε ο χολωμένος μπαμπάς. αλλά πρόσθεσε ότι εκτός από τον πρίγκιπα Χάρι και την κόρη του όλη η βασιλική οικογένεια του οφείλει. "Για όλα αυτά που πέρασα πρέπει να πληρωθώ και να αποκατασταθεί η φήμη μου. Η κόρη μου, μου είχε πει ότι όταν μεγαλώσω θα με φροντίσει, είμαι ηλικιωμένος πια ας αρχίσει να με φροντίζει", σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Μέγκαν Μάρκλ με τον πατέρας της σε νεαρή ηλικία:

Περιγράφει το πως ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Χάρι και πως ο πρίγκιπας του είπε αν με είχες ακούσει δεν θα σου είχαν συμβεί όλα αυτά. Αυτό ήταν και το τελευταίο τηλεφώνημα του με τον δούκα και την δούκισσα του Σάσσεξ.

Έκλεισαν το τηλέφωνο και εκ τότε δεν έχουν ξανά μιλήσει. "Φυσικά δεν έχω δει ούτε τον Άρτσι, τον εγγονό μου και δεν θέλω να τους δω ποτέ ξανά".  

 

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση με την πρώτη ομιλία του πρίγκιπα Χάρι μετά το Megxit: Λυπάμαι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, με την Μέγκαν μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες 

Η τελική συμφωνία για το Megxit: Η Μέγκαν κι ο Χάρι χάνουν οριστικά τους βασιλικούς τους τίτλους & επιστρέφουν χρήματα στο βρετανικό κράτος - Η απόφαση της βασίλισσας (φώτο-βίντεο)

Βασίλισσα Ελισάβετ: "Ουράνιο τόξο" μετά την καταιγίδα - Έξοδος πρώτη φορά με τον "αμφιλεγόμενο" πρίγκιπα Άντριου μετά το σκάνδαλο & το Megxit (φώτο-βίντεο)

Μέγκαν - Ελισάβετ ούτε στο τηλέφωνο: Η βασίλισσα γιαγιά, η νύφη που το έσκασε & το παρασκήνιο στο Megxit

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ