Η Ιρίνα Σάικ μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ - Οι δυσκολίες της ως ανύπαντρη μητέρα 

Η Ιρίνα Σάικ μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και για τις δύσκολες μέρες που πέρασε. 
 

Σε μια συνέντευξη της στη βρετανική Vogue το 34χρονο μανεκέν εξομολογήθηκε πως της φαίνεται η ζωή της πλέον ως ανύπαντρη μητέρα και χωρίς τον Κούπερ στο πλευρό της.  


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


More from the March issue of @BritishVogue, photographed by my genius friends @MertAlas @MacPiggott, and styled by the incredible @Edward_Enninful Hair by @PaulHanlonHair, and make-up by @Lucia_Pieroni. #BritishVogue

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις

«Νομίζω ότι σε όλες τις σχέσεις -είναι άλλωστε στη φύση του ανθρώπου – να κρατάει τις καλές από τις κακές στιγμές. Δύο καλοί άνθρωποι άλλωστε δε σημαίνει πως θα γίνουν και το τέλειο ζευγάρι. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που με τον Μπράντλεϊ  γνωριστήκαμε και μοιραστήκαμε τόσα πολλά. Η ζωή χωρίς εκείνον είναι πλέον σε νέα βάση».

Η Ιρίνα Σάικ για τις δύσκολες μέρες: «Είναι δύσκολο να ισορροπήσεις μεταξύ ανύπαντρης μητέρας και σκληρά εργαζόμενης γυναίκας. Πιστέψτε με είναι κάποιες μέρες που ξυπνάω το πρωί και λέω: “Ω, Θεέ μου, δε ξέρω τι να κάνω και καταρρέω”».


Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και επτά μήνες και πιο συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 2019, όμως έχουν την 2χρονη κόρη τους Lea που τους ενώνει ακόμα.

Παρά τις φήμες για παράνομο δεσμό του Μπράντλεϊ Κούπερ με την Lady Gaga μετά την ταινία που ερμήνευσαν μαζί «Shallow», διαψεύσθηκαν και από τους δύο και η Ιρίνα δεν σχολίασε τίποτα για την τραγουδίστρια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ