Σπύρος Σούλης: Έτσι θα αποκτήσετε αριστοκρατικό μπάνιο - Με μια μόνο κίνηση

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...

Αν θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει πιο «βασιλικό» και πολυτελές, τότε σας προτείνουμε την λύση που θα το μεταμορφώσει. Δεν χρειάζεται να βάλετε χρυσές βρύσες και χρυσές ράβδους, στις οποίες θα κρεμάτε τις πετσέτες σας. Μπορείτε να το κάνετε πολύ πιο απλά, οικονομικά και με μια κίνηση.

Το μυστικό βρίσκεται στις κουρτίνες του μπάνιου. 

Αντί για ένα ενιαίο φύλλο κουρτίνας, χρησιμοποιήστε 2 φύλλα σε κάθε πλευρά, ένα αριστερά και ένα δεξιά. Μπορείτε να το δέσετε στη μέση με ύφασμα, για ακόμα πιο κομψό και χλιδάτο αποτέλεσμα ή μπορείτε να το αφήσετε να κρέμεται κάθετα, ειδικά, αν η κουρτίνα σας έχει διακοσμητικές λεπτομέρειες στο τελείωμά της.

Χωρίστε την κουρτίνα σας στα 2 και αφήστε την να κρέμεται δεξιά και  αριστερά.

Tip: Δημιουργήστε ένα πιο ρομαντικό σκηνικό προσθέτοντας αναμμένα κεράκια και αρωματικά αιθέρια έλαια, που θα δημιουργήσουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και αίσθηση πολυτέλειας μέσα στο μπάνιο σας.

4 σε 1 Ένας άλλος αρχοντικός τρόπος για να τοποθετήστε την κουρτίνα και να μετατρέψετε όλο το μπάνιο σας σε έναν σούπερ αριστοκρατικό χώρο είναι, εκτός από τα 2 φύλλα της κουρτίνας που θα έχετε κρεμάσει δεξιά και αριστερά, να προσθέσετε 2 ακόμα επιπλέον φύλλα στις 2 πίσω πλευρές τις μπανιέρας. Τα φύλλα αυτά δεν χρειάζεται να τα μετακινείτε και να τα χρησιμοποιείτε, αφού θα είναι μόνο διακοσμητικά και θα εξυπηρετούν για πολυτελές και αρχοντικό αποτέλεσμα.

Κρεμάστε και στις 4 πλευρές της μπανιέρας μια κουρτίνα.

Extra Tip: Για να πετύχετε την κομψότητα που θέλετε και να έχετε το αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί, μην χρησιμοποιήσετε πλαστική κουρτίνα μπάνιου. Επιλέξτε ένα αδιάβροχο ύφασμα κουρτίνας και κυρίως μονόχρωμο και χωρίς σχέδια, το οποίο θα αναδείξει καλύτερα όλη την διακόσμηση του μπάνιου σύμφωνα με το Spiros Soulis.

Επιλέξτε ένα αδιάβροχο, ανοιχτόχρωμο ύφασμα για μια πιο κομψή και πολυτελή όψη του μπάνιου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ