Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βράβευση του Β. Νικολαΐδη, ιδρυτή & CEO της PeopleCert από τη Bρετανική Πρεσβεία - Στο 1% των πλέον δυναμικών εταιρειών πανευρωπαϊκά η PeopleCert

Η εταιρία PeopleCert και ο ιδρυτής της Βύρων Νικολαΐδης αναδείχθηκαν πρόσφατα «Εθνικός Νικητής» στα διεθνούς κύρους, πανευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία European Business Awards (EBA) 2019.

Η Βρετανίδα Πρέσβης στην Ελλάδα Kate Smith, πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμήν του Ιδρυτή και CEO της PeopleCert, Βύρωνα Νικολαΐδη στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της πρεσβείας για την προώθηση της βρετανικής επιχειρηματικότητας και την επιβράβευση όσων δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

H PeopleCert που έχει παγκόσμια δραστηριότητα και παρουσία πρόσφατα κατέκτησε τη θέση στο 1% των πιο δυναμικών εταιρειών, μεταξύ 120.000 επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη. Τον περασμένο Νοέμβριο η εταιρία και ο ιδρυτής της Βύρων Νικολαΐδης αναδείχθηκαν «Εθνικός Νικητής» στα διεθνούς κύρους, πανευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία European Business Awards (EBA) 2019, στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία των εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η σημαντική αυτή διάκριση ήταν αποτέλεσμα μακράς διαδικασίας αξιολόγησης ανάμεσα σε 120.000 υποψηφιότητες απ’ όλη την Ευρώπη. Αρχικά ξεχώρισαν μέσα από τη λίστα επιχειρηματικής αριστείας «Ones to Watch» 2.753 εταιρείες και από αυτές το 1% των εταιρειών με την πιο επιτυχημένη πορεία αποτελεί τους «Εθνικούς Νικητές».

Η πρέσβης, μιλώντας σε άπταιστα ελληνικά, εξήρε με θερμά λόγια την επιτυχία της PeopleCert, ένα φωτεινό, όπως είπε, παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας, απένειμε εύσημα στον κ. Νικολαΐδη αλλά και στην ομάδα του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο νέο όραμα του Ηνωμένου Βασιλείου στη μετα - brexit εποχή.

Τον λόγο στη συνέχεια έλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Βύρων Νικολαΐδης, ο οποίος αφιέρωσε τη βράβευση της βρετανικής πρεσβείας στην “οικογένεια” της PeopleCert, μια ομάδα που όπως τόνισε δούλεψε και δουλεύει σκληρά προκειμένου να οδηγηθεί η εταιρεία σε αυτά τα υψηλά επίπεδα, σε ένα απαιτητικό διεθνώς ανταγωνιστικό περιβάλλον.

O κ. Νικολαΐδης αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας και δράσης της εταιρείας, στα χαρακτηριστικά της και στην εξειδικευμένη αντίληψη περί επιχειρηματικότητας – στοιχεία που οδηγούν τελικά σε διακρίσεις και βραβεύσεις σαν αυτήν του περασμένου Νοεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κλείνοντας την ομιλία του είπε με έμφαση:

«Είμαστε περήφανοι που κρατάμε ψηλά τη σημαία του βρετανικού επιχειρείν έχοντας παγκόσμια εμβέλεια. Η διάκρισή μας, ως Εθνικού Νικητή του Ηνωμένου Βασιλείου, πιστοποιεί την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η ανάδειξή μας σε ηγετική εταιρεία παγκοσμίως, στην πιστοποίηση σε Business & IT και γλωσσομάθεια. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στις αρχές και στις αξίες μας -οι οποίες είναι ποιότητα, καινοτομία, πάθος και αξιοπιστία- με βέλτιστες τεχνολογικές λύσεις που εμείς αναπτύσσουμε».

Στην τιμητική αυτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ευφορίας και συγκίνησης, παρευρέθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, πολλοί ακαδημαϊκοί , όπως οι Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, Διομήδης Σπινέλλης, Γιώργος Δουκίδης, Ιωάννης Νικολάου, Πάνος Λουρίδας, η πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου κ. Αννα Καλιάνη και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την PeopleCert

Η PeopleCert είναι παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων. Συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς, πανεπιστήμια και κυβερνήσεις, με στόχο την ανάπτυξη και διάθεση κορυφαίων εξετάσεων πιστοποίησης.

Διενεργεί εξετάσεις σε 200 χώρες και σε 25 γλώσσες, προσφέροντας  σε επαγγελματίες τη δυνατότητα, μέσω πιστοποίησης των γνώσεων, να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους και να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ