Σπύρος Σούλης: Έτσι θα δώσετε "cosy" ύφος στο "industrial" υπνοδωμάτιο σας- Ζεστή ατμόσφαιρα με 6 κινήσεις (φώτο)

Η industrial διακόσμηση είναι φέτος πολύ της μόδας

Η industrial διακόσμηση είναι η βιομηχανική διακόσμηση που αποτελείται κυρίως από συνδυασμό υλικών, σωλήνες και στοιχεία με βιομηχανικές επιρροές.

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με industrial διακόσμηση αλλά φοβάστε μην χάσει πόντους από την ζεστή του ατμόσφαιρα ακολουθήστε μερικά από τα παρακάτω τιπς.

Βάλτε χρώμα στο υπνοδωμάτιο 

Αν το υπνοδωμάτιό σας έχει βιομηχανική διακόσμηση μπορείτε εύκολα να του προσθέσετε ζεστασιά βάζοντας λίγο χρώμα πάνω στο κρεβάτι. Επιλέξτε σεντόνια, μαξιλαροθήκες και παπλώματα σε έντονα prints που δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση με τις πιο σκληρές και απότομες γραμμές της industrial διακόσμησης.

Κάντε πιο ζεστό τον industrial χώρο σας βάζοντας λίγο χρώμα πάνω στο κρεβάτι.

Συνδυασμός υφών και χρωμάτων Μπορείτε να "ηρεμήσετε" έναν industrial χώρο προσθέτοντάς του διάφορα prints και χρώματα. Επιλέξτε παλ αποχρώσεις αν το δωμάτιο έχει πολλές διαφορετικές υφές για να μην βαρύνει πολύ ο χώρος.

Γκρι Το γκρι χρώμα είναι ένα από τα βασικά χρώματα που χρησιμοποιούνται στην industrial διακόσμηση. Το συγκεκριμένο χρώμα έχει το θετικό πως ζεσταίνει έναν χώρο και τον κάνει να φαίνεται πιο ζεστός και ήρεμος. Στο δωμάτιο της παρακάτω εικόνας έχει τοποθετηθεί γκρι χρώμα σε όλο τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι και συγκεκριμένα τα τούβλα, που σε πολλά industrial δωμάτια τα βλέπουμε άβαφα, εδώ έχουν βαφτεί με ένα ζεστό γκρι χρώμα.

Βάλτε γκρι στο υπνοδωμάτιό σας.

Vintage έπιπλα H industrial διακόσμηση χρησιμοποιεί σε έντονο βαθμό το συνδυασμό ξύλου και μετάλλου. Μπορείτε να σπάσετε λίγο τη σκληρότητα αυτών των υλικών και τις αυστηρές γραμμές αυτής της διακόσμησης βάζοντας μερικά vintage επιπλάκια και διακοσμητικά που θα γεμίσουν τον χώρο και θα του προσθέσουν ακόμα περισσότερο στιλ, αναφέρει ο Σπύρος Σούλης στο Spirossoulis.com

Βάλτε μερικά vintage διακοσμητικά στον χώρο.

Ρόδες Οι ρόδες, τα τούβλα, οι σωλήνες είναι χαρακτηριστικά στοιχεία μιας industrial διακόσμησης. Σε αυτό το δωμάτιο έχει επιλεχθεί ένα κρεβάτι με ρόδες, οι τοίχοι είναι φτιαγμένοι από τούβλα που έχουν βαφτεί άσπρα και το πάτωμα είναι ξύλινο δίνοντας λίγη ζεστασιά στον χώρο. Η πολυθρόνα με τις έντονες ρίγες δίνει λίγο χρώμα στο σχετικά μουντό δωμάτιο.

Αυτό το υπνοδωμάτιο είναι ένα κλασικό industrial υπνοδωμάτιο.

Φλοράλ Αυτό το υπνοδωμάτιο στην παρακάτω εικόνα έχει δοκάρια και τάβλες που του δίνουν από μόνα τους μια industrail βάση. Βάζοντας ένα χαλί με έντονα φλοράλ σχέδια, μερικά μαξιλαράκια με φλοράλ ή λογότυπα και έναν πίνακα με έντονα χρώματα, το δωμάτιο αποκτάει περισσότερο στιλ χωρίς να χάνει την ταυτότητά του.

Ακόμα και ένα φλοράλ χαλί μπορεί να "γλυκάνει" έναν κατά τα άλλα "σκληρό" χώρο.

Η industrial διακόσμηση είναι φέτος πολύ της μόδας και έχουμε παρατηρήσει πως τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Δεν χρειάζεται να είστε αυστηροί όμως στη διακόσμηση με industrial στοιχεία. Μπορείτε να φέρετε αυτή τη διακόσμηση στα μέτρα σας προσθέτοντας μερικές πιο χαρούμενες πινελιές δίνοντας περισσότερη ζεστασιά στον χώρο.

Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε γιατί τότε θα χάσετε το στιλ που είχε προηγουμένως ο χώρος σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ