Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Αλεξανδρής, υιός του Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Αλεξανδρή

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 33 ετών. 

Κανείς δεν γνωρίζει το σχέδιο του Θεού. Μία ροπή και ταύτα πάντα θάνατος διαδέχεται! Ακόμη και αν αυτόν που καλεί ο απρόσκλητος επισκέπτης ο θάνατος είναι ένας νέος άνθρωπος, γεμάτος όνειρα για τη ζωή του
Χθες το μεσημέρι στις 14.30 ώρα Τορόντο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, υιός του εξαίρετου και δυναμικού φίλου Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Αλεξανδρή.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν μια χαρά με τους φίλους του και έβλεπε κάποιο αγώνα και χωρίς καμία προειδοποίηση σταμάτησε να αναπνέει, έμεινε στον τόπο.

Δεν ξέρουμε αν ήταν καρδιακό επεισόδιο ή ανεύρυσμα αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Άφησε πίσω του την οικογένεια του,τον γυιό του Νικολάκη 8 ετών( παιδί θαύμα λένε οι πληροφορίες μας με υψηλότατο δείκτη IQ), την κόρη του Αθηνά 5 ετών τη σύζυγο του Megan, τη αδελφή του Ελένη και την οικογένεια της , τους γονείς του , τα αδέλφια του, τους λοιπούς συγγενείς και φίλους και όλη την παροικία του Τορόντο σύμφωνα με το exapsalmos

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, δεδομένου ότι ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά Σωτήριος θα είναι απασχολημένος με τα Συνοδικά του καθήκοντα στο Φανάρι.

Εμείς ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ