Η αστρολόγος Βάσια Μαυράκη αναλύει τα άστρα για Κικίλια - Μπαλατσινου: Αυτή η γυναίκα ήταν δική του από πάντα έπρεπε να τη συναντήσει και να την διεκδικήσει…

Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Στον άξονα του πάθους της ζήσης και της… κτήσης!

Όταν έρχεσαι σε αυτή τη ζωή κάτω από την εξουσία του Ήλιου του Σκορπιού, το καρμικό σου μάθημα είναι να φτάσεις τον Ήλιο του Ταύρου… ακριβώς απέναντι σου.
Πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις την πραγματικότητα της ζήσης, όχι μόνο μέσα από τη μεταφυσική της πλευρά αλλά και από την υλική της. Πρέπει να μάθεις να εκφράζεις τις γήινες ανάγκες σου όχι μόνο μέσα από το πάθος και τη συγχώνευση, αλλά και μέσα από την απλούστερη έκφραση τους, τα φανερά συναισθήματα!

Όταν έρχεσαι σε αυτή τη ζωή κάτω από την εξουσία του Ήλιου του Ταύρου, το καρμικό σου μάθημα είναι να φτάσεις τον Ήλιο του Σκορπιού… ακριβώς απέναντι σου. 
Πρέπει να μάθεις να εμβαθύνεις και να αναγνωρίζεις τις ανάγκες της ψυχής και όχι μόνο του μυαλού.
Πρέπει να μάθεις να βουτάς στα βαθιά και να ανακαλύπτεις τους φόβους που κάνουν τη ζωή περίπλοκη.

Η απάντηση σε ό,τι ψάχνεις βρίσκεται απέναντι και αυτή την απάντηση βρήκαν μάλλον αυτοί οι δύο λαμπεροί άνθρωποι που ένωσαν τις ζωές του με ένα Δία στον Τοξότη, τόσο κοντά στην Τοξοτίσια Σελήνη της Τζένης, αλλά και το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης του Βασίλη!
Αυτή η γυναίκα ήταν δική του από πάντα  και έπρεπε να τη συναντήσει και να την διεκδικήσει…  


Ανακάλυψαν  το ‘’απέναντι’’ τους, στον άξονα αυτό της ολοκλήρωσης τους, τον άξονα Ταύρου/ Σκορπιού! Σταθερή, αμετακίνητη Γη αυτός με έναν δυνατό Ήλιο στις 24 μοίρες του Ταύρου, να δέχεται τα τρίγωνα του Πλούτωνα και του Κρόνου μέσα στο 2020.
Μεγάλες στιγμές τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική του ζωή! Νερό σταθερό και βαθύ αυτή, με τον Ήλιο της στις 9 μοίρες του Σκορπιού να συμμετέχει σε ένα σκορπίσιο stelium με Ερμή, Αφροδίτη, Δία, Ποσειδωνα  σε αντίθεση με τον Ήλιο του!

 Τον ενεργοποιεί και τον κάνει να προσπαθεί να την διεκδικεί συνεχώς. Αυτός κρατά  το ενδιαφέρον της αμείωτο  με μια ένταση αστείρευτη και δέχεται αδιαμαρτύρητα τη σύνοδο του Κρόνου της στον Ταύρο πάνω του Ήλιο του. Θα τον κάνει τον Βασίλη η Τζένη να σοβαρευτεί πολύ με αυτή την όψη ‘’κόλα’’ Ήλιου Κρόνου που παρατηρούμε  στις σχέσεις που έχουν μεγάλη χρονική  διάρκεια! Σε αυτή εδώ όμως τη συναστρία υπάρχει κάτι ‘’κρυμμένο’’ που τη δυναμώνει ακόμη περισσότερο και την κάνει ξεχωριστή.

 Πέρα από την Τροπική υπάρχει και η  Αστρική τους  συναστρία που κρατά ισορροπίες τόσο σε πνευματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Εξάλλου η Τζένη είναι περισσότερο παιδί της Ψυχής και ο Βασίλης περισσότερο παιδί της Ύλης… Και αν μια Τροπική συναστρία δείχνει πως ταιριάζουν τα σώματα και ποιες είναι οι υλικές τους ανάγκες, μια Αστρική συναστρία δείχνει πως ταιριάζουν οι Ψυχές που δίνουν το κίνητρο  στα σώματα να υπάρχουν. Πως ταιριάζουν οι Σελήνες των ανθρώπων , πως ‘’ακουμπούν’’ η μία πάνω στην άλλη και τους κάνουν ζευγάρια!

  Στην Τροπική τους συναστρία, η Τοξοτίσια Σελήνη της Τζένης αγγίζει σε μια σφιχτή σύνοδο το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης του Βασίλη και η δική του Σελήνη στους Ιχθύες σε σύνοδο με το Δία του, χρωματίζεται Τοξοτίσια και  πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ήλιο της και την απίστευτη πολυαστρία της στο Σκορπιό.
Οι άνθρωποι αυτοί πέρα από εραστές μπορούν να είναι και φίλοι. Συντονίζονται με τις ανάγκες ο ένας  του άλλου και μπορούν να αντιμετωπίζουν τον κόσμο μέσα από κοινές άμυνες και προοπτικές. Στην Αστρική τους συναστρία, ο Lahiri Ήλιος του Βασίλη  βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Ταύρου απέναντι από τον Ήλιο της Τζένης και ο Lahiri Άρης του στους Διδύμους, απέναντι ακριβώς από τη Σελήνη της και αυτό μιλάει για πάθος!


Η αστρολόγος και συγγραφέας Βάσια Μαυράκη

 Όταν οι άνθρωποι με αυτές τις όψεις συναντιούνται στη ζωή τους δεν μπορούν να αποφύγουν  τη ‘’σύζευξη’’  ακόμη και αν το προσπαθήσουν. Αυτοί οι δύο έχουν έρθει να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλο, έχουν έρθει να δώσουν και να πάρουν το καρμικό μάθημα που κάνει τους ανθρώπους να λειτουργούν τα γενέθλια κοσμογράμματα τους στις υψηλότερες και ευγενικότερες δονήσεις τους…

Την αστρολόγο και συγγραφέα Βάσια Μαυράκη μπορείτε να την βρείτε στη σελίδα της στο Facebook

  Η Τζένη έχει το κοσμικό χρέος να μεταλλάξει το Βασίλη σε Σκορπιό και ο Βασίλη έχει το κοσμικό χρέος να της εξασφαλίσει έναν Ήλιο στον Ταύρο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ