Ο Σπύρος Σούλης: Οι 16 λεπτομέρειες που θα μεταμορφώσουν το υπνοδωμάτιό σας σε παράδεισο!

Ένα άνετο και τακτοποιημένο υπνοδωμάτιο ευθύνεται για μια χαρούμενη και άνετη ζωή!

Καλή η θεωρία δεν λέμε, το θέμα είναι πώς θα το επιτύχετε αυτό στην πράξη! Εμείς σας παρουσιάζουμε 16 πράγματα που θα κάνουν το υπνοδωμάτιο παράδεισο ασχέτως από το πόσο χρόνο έχετε να αφιερώσετε για την εφαρμογή τους.

1. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε πάντα απαλά και δροσερά σεντόνια και μαξιλαροθήκες για το πρόσωπό σας.

2. Επιλέξτε ένα ζεστό και απαλό πάπλωμα που θα σας κάνει να νιώθετε ότι κοιμάστε σ΄ένα σύννεφο.

3. Αν έχετε συνηθίσει να ξυπνάτε τη νύχτα για νερό δεν έχετε παρά να βάλετε στο δωμάτιο σας μια καράφα με νερό το οποίο και θα ανανεώνετε πριν πάτε για ύπνο.

4. Είστε πλέον ενήλικες και δεν χρειάζεται να «πετάτε» αντικείμενα κάτω από το κρεβάτι σας με τη δικαιολογία ότι τα αποθηκεύετε.

5. Βάλτε βελούδινα μαξιλάρια, είναι τα καλύτερα διακοσμητικά και άκρως μαλακά για έναν απογευματινό υπνάκο.

6. Αν είστε λάτρεις της τέχνης δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε αγαπημένες εικόνες και έργα τέχνης που σας κάνουν χαρούμενους. Σκεφτείτε πως θα είναι τα πρώτα πράγματα που θα βλέπετε όταν ξυπνάτε το πρωί.

7. Αν σας αρέσει να διαβάζετε το βράδυ δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε μια ξεκούραστη λάμπα διαβάσματος που να μην χρειάζεται να σηκώνεστε για να την απενεργοποιήσετε.

8. Φτιάξτε μια γωνία όπου θα μπορείτε να κρεμάτε τα φουλάρια, το κασκόλ, τα καπέλα σας και ότι άλλο έχετε που είναι για…κρέμασμα. Σκεφτείτε πως θα είναι μια όμορφα διακοσμημένη γωνία.

9. Αν έχετε ανεκμετάλλευτο χώρο στο υπνοδωμάτιο σας, μια γωνία για να κάθεστε θα ήταν το ιδανικότερο. Αυτό θα θα χρειαστείτε είναι σίγουρα μια πολυθρόνα με μπράτσα και γιατί όχι αν έχετε την άνεση και ένα φωτιστικό δαπέδου.

10. Ένας καθρέφτης που θα αντανακλά το είδωλό σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Είναι μια καλή ευκαιρία να μεγαλώσετε και το δωμάτιο σας με τη χρήση ενός μεγάλου καθρέπτη.

11. Αν είστε γυναίκες ένα έπιπλο αφιερωμένο στα προσωπικά σας αντικείμενα καλλωπισμού είναι απαραίτητο. Σιγουρευτείτε μόνο πως θα είναι κοντά σε παράθυρο για να έχετε καλό φυσικό φωτισμό.

12. Όσο πιο άνετες και χουχουλιάρικες κουβέρτες έχετε στο δωμάτιο τόσο το καλύτερο.

13. Άνετα χαλιά και παχιές μοκέτες που θα βουλιάζει το πόδι σας είναι ότι καλύτερο για την πρώτη πρωινή επαφή με το πάτωμα τους χειμερινούς μήνες. Αντίθετα το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να βάλετε τίποτα στο πάτωμα μιας και το μόνο που χρειάζεστε είναι δροσιά και μόνο δροσιά.

14. Σ’ ένα σημείο του δωματίου είναι καλό να υπάρχει μια ρόμπα που θα μπορείτε να αρπάξετε με την πρώτη ευκαιρία , αναφέρει το spirossoulis.com.

15. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει μια μεγάλη και οργανωμένη ντουλάπα με ασορτί κρεμάστρες για ομοιομορφία.

16. Ένα κερί με απαλό και χαλαρωτικό άρωμα για να δημιουργείτε ατμόσφαιρα όταν και εφόσον το επιθυμείτε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ