Λιτή πολυτέλεια & αρμονία - Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens: Ένα ταξίδι ευεξίας & αναζωογόνησης στην μεγαλύτερη πισίνα της Αθήνας

1000 τ.μ. Spa με 25 με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα για Wow experience

«Τόλμη, πολυτέλεια, υπερβολή » το τρίπτυχο  της κεντρικής φιλοσοφίας για τα Grand Hyatt αντανακλάται στο ολοκαίνουργιο Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens 1000 τ.μ.

Φωτοφραφία: Βασίλης Σαριόγλου

Εάν σε αυτά προσθέσουμε την εκλεκτικότητα των εξαίσιων χώρων & της έμπειρης ομάδας θεραπευτών ,τότε με βεβαιότητα η Wow experience είναι εγγυημένη!

Η εντυπωσιακή εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων, η μεγαλύτερη στην Αθήνα , το τζακούζι & το χαμάμ αλλά και η κλασσική λιτή  καμπίνα της σάουνας συνθέτουν την όαση ευεξίας που αναζητούμε στην καρδιά της πολύβουης πρωτεύουσας.

Η μίνιμαλ αρχιτεκτονική και η ζεν αισθητική δημιουργούν μια αρμονική ατμόσφαιρα, που σε συνδυασμό με την... μεγαλοπρεπή relaxation area, επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν το απόλυτο reset .

Το Grand Harmony Spa του Αθηναικού Ηyatt διαθέτει 4 καμπίνες , άνετες και ατμοσφαιρικές γιά να αφεθείτε στις απαλές η δυνατές μαλάξεις, θεραπείες  που θα αναζωγονήσουν το σώμα & το νού.

Φωτογραφία: Χρήστος Δράζος

Η μία φιλοξενεί τα ζευγάρια  που επιθυμούν  να μοιράζονται τις στιγμές χαλάρωσης & φροντίδας .

Οι θεραπείες προσώπου με την τεχνογνωσία της γερμανικής εταιρείας Babor, πρωτοποριακής στην έρευνα γιά την περιποίηση της επιδερμίδας, εφαρμόζονται με ξεχωριστή τελετουργία η κάθε μία.

Φωτογραφία: Χρήστος Δράζος

Παράλληλα θα... ανοίξουμε αρχαίους αμφορείς με μέλι, βότανα της ελληνικής γης, ελαιόλαδο & εσπεριδοειδή γιά μία σειρά θεραπειών με βάση σοφές τεχνικές των προγόνων μας  & του Ιπποκράτη.

Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει απο το πλούσιο μενού μας αφού  έχουν σχεδιαστεί από το Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens για να προσφέρουν εξατομικευμένα αποτελέσματα.

Η επικεφαλής του Grand Harmony Spa Βασιλική Κορομπούλα είναι στην διάθεση σας για να επιλέξετε το πακέτο θεραπειών που σας ταιριάζει.

Φωτογραφία: Χρήστος Δράζος

Αρμονία σημαίνει συμμετρία αλλά και αρετή ,συμβολίζει το ταίριασμα αλλά και την   συμφωνία των ήχων στην μουσική.

Πάνω από όλα όμως η Αρμονία ήταν Ελληνίδα θεά που έκανε παρέα με την Θεά Αφροδίτη...

Σας περιμένουμε 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2144021270

Διεύθυνση: Ανδρέα Συγγρού 115, Αθήνα 11745

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ