Συγκλονίζει ο σύντροφος της δασκάλας που έφυγε από νευρική ανορεξία - ‘’ Κοιταζόταν στον καθρέφτη και νόμιζε ότι ήταν διπλή’’ (βίντεο)

Ζύγιζε μόνο 29 κιλά...

Συγκλονίζουν τα λόγια του συντρόφου της 24χρονης δασκάλας από την Εύβοια που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τη νευρική ανορεξία. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο ίδιος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε σε καθημερινή βάση η νεαρή κοπέλα:

«To να φάει δεν ήταν για προτεραιότητά της. Δεν το επεδίωκε, έπρεπε να της πει κάποιος ή να την πιέσω εγώ να φάμε. Κοιταζόταν στον καθρέφτη και νόμιζε ότι ήταν διπλή από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Αυτήν την εικόνα είχε για τον εαυτό της, ενώ ήταν πάρα πολύ αδύνατη.

Τον πρώτο καιρό που μείναμε μαζί, το μεσημέρι και το βράδυ έτρωγε κανονικά. Μετά, λόγω της δουλειάς μου, το μεσημέρι μπορεί να τύχαινε να κάτσει μόνη της να φάει. Για να είμαι σίγουρος ότι τρώει, της έλεγα να μου στείλει φωτογραφία. Μου έλεγε ότι έτρωγε αλλά όταν κατάλαβα ότι μου έλεγε ψέματα μίλησα στη μητέρα της.

Έλεγε όμως και σε εκείνη έλεγε ψέματα», ανέφερε ο σύντροφός της αδικοχαμένης Γιολάντας και ξέσπασε σε λυγμούς όταν έφερε στο μυαλό του, τα όνειρα της 24χρονης: «Τον τελευταίο καιρό μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει παιδιά, να πάει σχολείο, ότι έχει βάλει στόχο να αλλάξει, να τρώει αλλά δυστυχώς έκανε τα ίδια. Με το που την πίεζες λίγο να φάει γινόταν επιθετική».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ