Just The 2 Of Us: Το μεγάλο πάρτι πριν την πρεμιέρα - Τα λαμπερά ζευγάρια του σόου

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά...

Ένα λαμπερό πάρτι διοργανώθηκε λίγο πριν τη πρεμιέρα του Just The 2 of Us. Κριτές, παίκτες και εκπαιδευτές ήταν εκεί για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τη βραδιά αλλά και για να γιορτάσουν τη νέα αυτή συνεργασία που δείχνει να κάνει τους πάντες να περνούν καλά.

Φυσικά ξεχώρισε κυρίως η Δέσποινα Βανδή η οποία είχε επιλέξει για την περίσταση ένα κατακόκκινο πολύ εντυπωσιακό. Εντυπωσιακή ήταν και η πιο casual chic ντυμένη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία επίσης ανήκει στην κριτική επιτροπή όπως και η τρίτη της παρέας Βίκυ Σταυροπούλου. Τα φωτιά την δημοσιότητας, ωστόσο, τράβηξε και ο Σταμάτη Φασουλή.

Ο Νίκος Κοκλώνης, παρουσιαστής του σόου, μαζί με τη λαμπερή, κεφάτη και ανατρεπτική επιτροπή, συνάντησαν τα 14 εκρηκτικά ζευγάρια λίγο πριν έρθει η στιγμή να τους βαθμολογήσουν για πρώτη φορά για τις φωνητικές τους επιδόσεις.

Φωτογραφίες: ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - PAPADAKIS PRESS

 

 Στο Just The 2 Of Us, 14 επαγγελματίες τραγουδιστές γίνονται coaches για 14 αγαπημένους Έλληνες που έχουν διακριθεί ο καθένας στον χώρο του δοκιμάζοντας για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στο τραγούδι για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ