Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η αυτοβιογραφία του Γούντι Άλεν δεν θα εκδοθεί μετά τις αντιδράσεις

"Παίρνουμε πολύ σοβαρά τις σχέσεις μας με τους συγγραφείς..."

O εκδοτικός οίκος Hachette, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην έκδοση της αυτοβιογραφίας του Γούντι Άλεν, λόγω αντιδράσεων που δημιουργήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης είχε κατηγορηθεί από τη θετή κόρη του, Ντίλαν Φάρου, για σεξουαλική επίθεση. Ο οίκος Hachette προγραμμάτιζε για τις 7 Απριλίου την έκδοση της αυτοβιογραφίας αλλά τελικά έκανε πίσω μετά τις αντιδράσεις της Ντίλαν και του γιου του Άλεν, Ρόναν Φάροου.

Μάλιστα, υπάλληλοι του οίκου αποχώρησαν από τα γραφεία του σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

 

 

«Η απόφαση να ακυρωθεί έκδοση του βιβλίου του κύριου Άλεν ήταν δύσκολη. Παίρνουμε πολύ σοβαρά τις σχέσεις μας με τους συγγραφείς και δεν ακυρώνουμε εύκολα βιβλία. Έχουμε δημοσιεύσει και θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε πολλά βιβλία, που προκαλούν. Ως εκδότες διασφαλίζουμε καθημερινά στη δουλειά μας να ακούγονται διαφορετικές φωνές και αντικρουόμενες απόψεις. Επίσης, ως εταιρεία, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα συναρπαστικό, υποστηρικτικό και ανοιχτό περιβάλλον εργασίας για όλο το προσωπικό μας. Τις τελευταίες ημέρες, η ηγεσία του HBG είχε εκτεταμένες συνομιλίες με το προσωπικό μας και με άλλους. Αφού ακούσαμε, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η προώθηση της δημοσίευσης δεν θα ήταν εφικτή για το HBG» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο εκδοτικός οίκος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ